ojaaaa, ale jesteś faaajny! ostatni raz słyszałem coś takiego w podstawówce. od brudnego, niewinnego patuska, co odstawał od kolegów wzrostem i stanem materialnym i właśnie w taki tani sposób chciał wzbudzać zainteresowanie kolegów. czujesz temat
ciekawe jakiego typu ludzi sie spodziewasz na stronie SADISTIC.PL, musze przyznac ze komentarz byl naprawde brutalny, chamski, bezczelny i ponizej jakiego kolwiek poziomu akceptacji, czyli w sam raz na sadistic
ciekawe jakiego typu ludzi sie spodziewasz na stronie SADISTIC.PL, musze przyznac ze komentarz byl naprawde brutalny, chamski, bezczelny i ponizej jakiego kolwiek poziomu akceptacji, czyli w sam ran na sadistic
Ta strona już dawno rozminęła się ze swoim przeznaczeniem. Niedługo skończy jak Wiocha.pl, która stała się jakimś pseudo-politycznym gównem z memami o nienawiści do PiS-u itd.
ojaaaa, ale jesteś faaajny! ostatni raz słyszałem coś takiego w podstawówce. od brudnego, niewinnego patuska, co odstawał od kolegów wzrostem i stanem materialnym i właśnie w taki tani sposób chciał wzbudzać zainteresowanie kolegów. czujesz temat
Wypierdalaj z sadola!!! Kurwa demotywatory chcą gówniarze tu odpierdalać. Nie podoba się słownictwo albo ktoś jest sadol, to powtórzę W Y P I E R D A L A Ć!!!!!
Wypierdalaj z sadola!!! Kurwa demotywatory chcą gówniarze tu odpierdalać. Nie podoba się słownictwo albo ktoś jest sadol, to powtórzę W Y P I E R D A L A Ć!!!!!
Moze naucz sie pisac ze skladnią, bo narazie to sie tylko poniżasz.
O kurwa, ale zajebiste. Dawno nie widziałem czegoś tak fajnego Mam nadzieję, że mały smród zdechł na miejscu.
EDIT: chociaż nie, co ja pierdolę. Mam nadzieję, że gnój będzie zdychał w męczarniach przez tydzień, podpięty do aparatury w szpitalu.
No twoja stara też miała nadzieję, ale musiałeś wyleźć z wora na środku Wisły i biedaczka dalej musiała żywić pasożyta.
że takie k*rwy jak ty nie są banowane...
On był już banowany i to kilkakrotnie
Zauwazyliscie jaki zolty snieg?
u ruskich już pada żółty śnieg. Osobiście Bóg na nich szczy. Choć mogę się mylić i to sami ruscy leją przez balkony.
O kurwa, ale zajebiste. Dawno nie widziałem czegoś tak fajnego Mam nadzieję, że mały smród zdechł na miejscu.
EDIT: chociaż nie, co ja pierdolę. Mam nadzieję, że gnój będzie zdychał w męczarniach przez tydzień, podpięty do aparatury w szpitalu.
Gratuluje intelektu, a w zasadzie jego braku.
Dojebałeś gorzej niż on, pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów