18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
essek 2021-02-04, 21:21 1
Gówniak już po porodzie, czyli straty nie ma - poczęty, narodzony, niebo
Zgłoś
mundek_zks 2021-02-04, 21:30
Czy z takich dzieci robi się później szczepionkę na covida czy tylko te z aborcji??
Zgłoś
Rozyk00 2021-02-04, 21:32 19
plastic napisał/a:

ojaaaa, ale jesteś faaajny! ostatni raz słyszałem coś takiego w podstawówce. od brudnego, niewinnego patuska, co odstawał od kolegów wzrostem i stanem materialnym i właśnie w taki tani sposób chciał wzbudzać zainteresowanie kolegów. czujesz temat

ciekawe jakiego typu ludzi sie spodziewasz na stronie SADISTIC.PL, musze przyznac ze komentarz byl naprawde brutalny, chamski, bezczelny i ponizej jakiego kolwiek poziomu akceptacji, czyli w sam raz na sadistic
Zgłoś
Duck_Lord 2021-02-04, 21:59 1
jeden problem z głowy, gnoje tylko dra mordę, srają pod siebie, śmierdzi w całym domu, od chuj kasy to kosztuje
Zgłoś
Zewłok666 2021-02-04, 22:19 5
Rozyk00 napisał/a:

ciekawe jakiego typu ludzi sie spodziewasz na stronie SADISTIC.PL, musze przyznac ze komentarz byl naprawde brutalny, chamski, bezczelny i ponizej jakiego kolwiek poziomu akceptacji, czyli w sam ran na sadistic

Ta strona już dawno rozminęła się ze swoim przeznaczeniem. Niedługo skończy jak Wiocha.pl, która stała się jakimś pseudo-politycznym gównem z memami o nienawiści do PiS-u itd.
Zgłoś
Rebeliant 2021-02-04, 22:28 1
Elegancki bonus. Dwa kacapy mniej, dla dobra całej ludzkości.
Zgłoś
PsikutaBezS 2021-02-04, 22:30 1
Uczyli: rozglądaj się w lewo, prawo, w lewo, do góry 2 razy
Zgłoś
DmNQ 2021-02-04, 22:44 1
Zauwazyliscie jaki zolty snieg?
Zgłoś
benqu 2021-02-04, 22:50 3
niewyobrazalna tragedia, mozna marginalizowac tego debila ale dzieciaka szkoda jak cholera, przykra sprawa jak sam skurwysyn
Zgłoś
debolek 2021-02-04, 22:50 6
plastic napisał/a:

ojaaaa, ale jesteś faaajny! ostatni raz słyszałem coś takiego w podstawówce. od brudnego, niewinnego patuska, co odstawał od kolegów wzrostem i stanem materialnym i właśnie w taki tani sposób chciał wzbudzać zainteresowanie kolegów. czujesz temat

Wypierdalaj z sadola!!! Kurwa demotywatory chcą gówniarze tu odpierdalać. Nie podoba się słownictwo albo ktoś jest sadol, to powtórzę W Y P I E R D A L A Ć!!!!!
Zgłoś
karolkniaziewicz 2021-02-04, 23:09 3
debolek napisał/a:

Wypierdalaj z sadola!!! Kurwa demotywatory chcą gówniarze tu odpierdalać. Nie podoba się słownictwo albo ktoś jest sadol, to powtórzę W Y P I E R D A L A Ć!!!!!

Moze naucz sie pisac ze skladnią, bo narazie to sie tylko poniżasz.
Zgłoś
S................n 2021-02-04, 23:26
Gmork napisał/a:

O kurwa, ale zajebiste. Dawno nie widziałem czegoś tak fajnego Mam nadzieję, że mały smród zdechł na miejscu.
EDIT: chociaż nie, co ja pierdolę. Mam nadzieję, że gnój będzie zdychał w męczarniach przez tydzień, podpięty do aparatury w szpitalu.

No twoja stara też miała nadzieję, ale musiałeś wyleźć z wora na środku Wisły i biedaczka dalej musiała żywić pasożyta.

chico35 napisał/a:

że takie k*rwy jak ty nie są banowane...

On był już banowany i to kilkakrotnie
Zgłoś
hdposter 2021-02-04, 23:35 5
DmNQ napisał/a:

Zauwazyliscie jaki zolty snieg?

u ruskich już pada żółty śnieg. Osobiście Bóg na nich szczy. Choć mogę się mylić i to sami ruscy leją przez balkony.
Zgłoś
lukaszjb 2021-02-04, 23:44 2
Gmork napisał/a:

O kurwa, ale zajebiste. Dawno nie widziałem czegoś tak fajnego Mam nadzieję, że mały smród zdechł na miejscu.
EDIT: chociaż nie, co ja pierdolę. Mam nadzieję, że gnój będzie zdychał w męczarniach przez tydzień, podpięty do aparatury w szpitalu.

Gratuluje intelektu, a w zasadzie jego braku.
Zgłoś
Riben 2021-02-04, 23:47

plastic napisał/a:

Dojebałeś gorzej niż on, pozdrawiam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów