Samobójczy zamach (przy użyciu SVBIED) na zgromadzenie separatystycznych Kurdów tureckich Partii Pracujących Kurdystanu (kurd. Partiya Karkerên Kurdistanê , PKK) nieopodal pól gazowych Omaru w północno-wschodnim Deir Ez-zor.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Co to ma z hardem wspólnego?
Dodałem ten filmik w dziale: Historyczne i dokumentalne...
Dodałem ten filmik w dziale: Historyczne i dokumentalne...
Mors_Nigra, Mogą być zwłoki. Zaraz się O. dopierdoli i wyrzuci.
Pozdrawiam Autora.
Pozdrawiam Autora.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
A rozważałem wycieczkę do Omanu, teraz już podziękuje.
Gdzie tu jest hard!?
Może i historyczne i dokumentalne, ale na bank nie harde.
@Cara_Al_Sol jak widzisz tam gdzieś zwłoki to za dużo cukru dałeś dziś do herbaty
@Cara_Al_Sol jak widzisz tam gdzieś zwłoki to za dużo cukru dałeś dziś do herbaty
Są to drony ISIS dokumentujące dokonania ich samobójców. Dlaczego uciekają? Ano dlatego, że nie jest trudno rozpoznać samochód który prowadzi trurbanogłowy który zaraz się wysadzi i zabierze ze sobą kilku przeciwników bądź zniszczy trochę sprzętu. Nawet jeśli tego nie dokona to efekt psychologiczny jest ogromny.
Poniżej zdjęcia SVBIED (ang. Suicide Vehicle Borne Improvised Explosive Device):
Kolekcja SVBIED stworzona przez Irakijczyków w Mosulu:
Inne pojazdy, zarówno cywilne jak i wojskowe opancerzone i wypełnione ładunkami wybuchowymi użyte do zamachów w Iraku, Syrii i A-stanie:
Są to drony ISIS dokumentujące dokonania ich samobójców. Dlaczego uciekają? Ano dlatego, że nie jest trudno rozpoznać samochód który prowadzi trurbanogłowy który zaraz się wysadzi i zabierze ze sobą kilku przeciwników bądź zniszczy trochę sprzętu. Nawet jeśli tego nie dokona to efekt psychologiczny jest ogromny.
Poniżej zdjęcia SVBIED (ang. Suicide Vehicle Borne Improvised Explosive Device):
Kolekcja SVBIED stworzona przez Irakijczyków w Mosulu:
Inne pojazdy, zarówno cywilne jak i wojskowe opancerzone i wypełnione ładunkami wybuchowymi użyte do zamachów w Iraku, Syrii i A-stanie:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów