📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czaicie? Myślisz, że nic Ci w życiu nie wyszło i jesteś bezużyteczny więc walisz samobója na chodniku..
Tylko jesteś takim ciamajdą, że nawet to Ci kurwa nie poszło za dobrze. Takie 2/10
Tylko jesteś takim ciamajdą, że nawet to Ci kurwa nie poszło za dobrze. Takie 2/10
ładny wzorek na podłodze - taki falisty
Wygląda, że przy pierwszym strzale uszkodził sobie, zapewnie między innymi, ośrodek pamięci krótkotrwałej. Wyjął magazynek, sprawdził, przeładował i tak w kółko wyjmował i sprawdzał z 7 razy oddając chyba tylko 3 strzały, a 4 skuteczny
ja_ierdole napisał/a:
ładny wzorek na podłodze - taki falisty
Typowo brazylijski. Inspirowany naturą, powoduje powierzchniowy ruch powietrza.
Ja bym się nie zdziwił gdyby po nagraniu filmu gość wstał i poszedł do domu.
Po prostu miał gorszy dzień Nawet samo odjebanie w życiu mu nie wyszło ale się nie rozmyślił
Brazylijska Ruletka. Kupujesz bron na ich straganie i probujecie z kumplami, czekając u którego nie zawiedzie:-)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów