📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
upierdolił se nogi przy samej dupie.. tak jakby nie mógł łba położyć na drugiej szynie, amator.
Buty nie spadły więc chyba przeżył
on chyba na rentę bardziej liczył jak na samobója
Gosciu nie mogl odjebac gorzej, no nie no kurwa nie wierze. Zamiast celowac tak by mu ujebalo glowe konczac tym samym cierpienie egyzstencjalne w sekunde, upierdolilo mu nogi i po za ezystencjalnym zagwarantoweal sobie jeszcze fizyczne na wiele godzin a bycmoze go odratuja i bedzie taka sama pizda jak wczesniej, tylko na wozku. Chryste.
był już raz ten filmik i uważam że gorszgo debila od tego samobójcy nie ma. Jeśli chcesz umrzeć to kładziesz głowę na szynę, a nie tułów
Najbardziej wkurwiający typ samobójców, sprzątania w chuj, zwłoki nie do poznania dla rodziny, i na dodatek mnóstwo wkurwionych spóźnionych ludzi (choć akurat ten na peronie odjebał samobója więc przynajmniej tyle)
Kiedyś czytałem wywiad z jednym polskim maszynistą który zupełnie nie ze swojej winy załatwił ponad dwadzieścia osób. Mówił że nikt z nim nie chciał jeździć a po dwudziestym pierwszym dostał ksywę "oczko", artykuł na Onecie poniżej:
wiadomosci.onet.pl/kraj/oczko/n7mnn
wiadomosci.onet.pl/kraj/oczko/n7mnn
a ja się zastanawiam dlaczego nikt nie próbuje sie kłaść wzdłuż torów?
@siwybis i inni
uBlock Origin działa na onet.pl, jeśli zastosuje się w nim następujący skrypt:
! 16.03.2017, 18:13:21 onet.pl/
onet.pl##script:contains(adsinit)
Możecie ten skrypt sobie modyfikować, aby odblokowywać zawartość przeróżnych stron, gdzie np. warunkiem dostępu jest wykupienie abonamentu czy coś.
uBlock Origin działa na onet.pl, jeśli zastosuje się w nim następujący skrypt:
! 16.03.2017, 18:13:21 onet.pl/
onet.pl##script:contains(adsinit)
Możecie ten skrypt sobie modyfikować, aby odblokowywać zawartość przeróżnych stron, gdzie np. warunkiem dostępu jest wykupienie abonamentu czy coś.
momonon napisał/a:
upierdolił se nogi przy samej dupie.. tak jakby nie mógł łba położyć na drugiej szynie, amator.
Nie pomyślałeś że to był jego pierwszy raz?
Nie dziwię się nawet czemu to zrobił, trzeba w chuj nie mieć mózgu żeby najpierw dać sobie rozjebać dolną część kręgosłupa. Aż kurwa sam zawyłem bo to jest tak poroniony plan że kurwa grubasy w hameryce majo wiecej mózgu bo kurwa siedząw domu hahahah
zmienił zdanie w ostatniej chwili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów