Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślę, że wygodniej jest strzelić w linii tak jak piszesz tylko pistolet przykładasz nie do tyłu głowy a do czoła.
Bo ludzie nie wiedzą jak palnąć sobie w łeb żeby zginąć. To że jak mózg oberwie to umrzesz jest mitem. Zdarzały się przypadki takie jak Saburo Sakai. W czasie walk nad Guadalcanal założyli mu headshota z .30 cala. Kula przeszła przez prawą półkulę jego mózgu i wyleciała z tyłu. Co ciekawe, kolo przeżył i pomimo paraliży całej lewej strony ciała udało mu się jeszcze zestrzelić kilkadziesiąt (!) samolotów do końca wojny, przez co był najskuteczniejszym asem japońskiego lotnictwa. Każdy snajper (przynajmniej prawidłowo wyszkolony) wie że należy strzelać w ,,brzoskwinkę" - punkt połączenia kręgosłupa z podstawą czaszki. Powoduje to natychmiastowe odłączenie mózgu od reszty ciała (i, jak dobrze trafisz, również uszkodzenie samego mózgu), co jest równie skuteczne jak dekapitacja. Dlatego najlepiej jest strzelić sobie w głowę nie tak jak wszyscy (to zbyt mainstreamowe), lecz od tyłu, przykładając lufę bezpośrednio do brzoskwinki i najlepiej tak żeby kula poleciała do góry pod kątem ok 45 stopni. Wtedy mamy największą szansę na śmierć.
W skrócie - róbcie to tak jak naziści - przez strzał w TYŁ głowy.
Taa jasne jak naziści chyba ci się pomyliło z NKWD-stami. Hitlerowcy bardzo żadko wykonywali w taki sposób wyrok śmierci.
Jak już to rozstrzelanie przez pluton SS czy poprostu mordowali na gestapo i to nie przez broń małokalibrową tylko przez tortury i głodówke.
Bo ludzie nie wiedzą jak palnąć sobie w łeb żeby zginąć. To że jak mózg oberwie to umrzesz jest mitem. Zdarzały się przypadki takie jak Saburo Sakai. W czasie walk nad Guadalcanal założyli mu headshota z .30 cala. Kula przeszła przez prawą półkulę jego mózgu i wyleciała z tyłu. Co ciekawe, kolo przeżył i pomimo paraliży całej lewej strony ciała udało mu się jeszcze zestrzelić kilkadziesiąt (!) samolotów do końca wojny, przez co był najskuteczniejszym asem japońskiego lotnictwa. Każdy snajper (przynajmniej prawidłowo wyszkolony) wie że należy strzelać w ,,brzoskwinkę" - punkt połączenia kręgosłupa z podstawą czaszki. Powoduje to natychmiastowe odłączenie mózgu od reszty ciała (i, jak dobrze trafisz, również uszkodzenie samego mózgu), co jest równie skuteczne jak dekapitacja. Dlatego najlepiej jest strzelić sobie w głowę nie tak jak wszyscy (to zbyt mainstreamowe), lecz od tyłu, przykładając lufę bezpośrednio do brzoskwinki i najlepiej tak żeby kula poleciała do góry pod kątem ok 45 stopni. Wtedy mamy największą szansę na śmierć.
... kolo, gdzie ty pracujesz?
Ze wszystkim się zgazdam, ale w tył głowy to strzelali Rosjanie. Przykład masz pod Katyniem
Ok, rozumiem, filmik ciekawy, coś wnosi, ale mnie osobiście nie bawi.
Dzieciaki jesteście. Jak Wam w rodzinie ktoś palnie sobie w łeb przez Waszą głupotę to Wam przejdzie.
Nie ogarniam jednej rzeczy. Was na serio jara i bawi że ktoś sie zabija? ....
Ok, rozumiem, filmik ciekawy, coś wnosi, ale mnie osobiście nie bawi.
Dzieciaki jesteście. Jak Wam w rodzinie ktoś palnie sobie w łeb przez Waszą głupotę to Wam przejdzie.
To jest sadol, tu nie ma jednorożców, księżniczek, i krasnoludków. A użytkowników sadola mogą radować takie rzeczy, podobnie jak użytkowników forum o jednorożcach radują i jarają jednorożce. Proste.
Przy czym naziści strzelali z przodu ale to taki drobny szczegół.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów