📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ci ludzie to naprawdę chcą zginąć no bo jak można wytłumaczyć ich logikę ? Sam z jednym nożem pokonuje kilku uzbrojonych policjantów ? Za dużo filmów akcji się na oglądali może
Tyle razy go odjebali, a ten dalej próbuje.
Zwróćcie uwagę na gliniarza po lewej z telefonem w ręku. Gość nawet nie kuma, że jest na lini strzału a po wszystkim tańczy jak panienka nie uciekając z linii strzałów. I jedynie drugi gliniarz od lewej krzyczy, że jest ogień krzyżowy. Same komandosy.
zamiast go paralizatorem albo gazem z daleka to lepiej od razu cały magazynek wpakować
Każdy se chciał strzelić
marianer7 napisał/a:
zamiast go paralizatorem albo gazem z daleka to lepiej od razu cały magazynek wpakować
Nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak nóż potrafi być niebezpieczny. Uwierz mi, że 10latek mógłby cię z nożem odprawić na tamten świat i nawet byś nie wiedział kiedy, próbując z nim walczyć. Tutaj mnóstwo gliniarzy strzela do typa, a on i tak przebiegł sobie kawałek i mógłby kogoś dźgnąć. Akurat ten typek to raczej chcał popełnić samobójstwo i nic więcej. Paralizatorem czy gazem to możesz sobie walczyć z psem, a nie nożownikiem. To samo tyczy się strzelania w nogi. Jeśli gość jest psychiczny i być może na jakichś lekach, to z dziurą w nodze dobiegnie do ciebie i ci wsadzi kosę. Zresztą nawet z dziurą w brzuchu może to zrobić. Tam nie jeden przypadek był, gdzie policjant z gnatem nie dał rady napastnikowi z nożem, więc nie licz na ustępstwa. Jesteś zagrożeniem to dostajesz pełne magazynki, bo nikt nie będzie kusił losu dla jakiegoś psychola. To, że policjanci ustawili się w ogniu krzyzowym to już druga sprawa.
marianer7 napisał/a:
Gościu biegnie z nożem w kierunku kilku uzbrojonych funkcjonariuszy, i to oni mają się przejmować jego zdrowiem?
Co roku zastanawiam się nad ubożeniem IQ wsród czarnuchów, kiedyś było mniej takich filmów ,więcej z paralizatorem i poddaniem się po ogarnięciu że na 6 bagietmajstrów raczej nie startujemy , z poziomu ziemniaka jednak cofają się do ameby.
marianer7 napisał/a:
ty to chyba jakiś niedojebany jesteś hm?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów