📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
strzelił sobie w łuku w tył głowy albo z pistoletu pare razy w głowe, a po tym próbował w brzuch
Co w tym dziwnego - najpierw się zastrzelił a potem dla pewności dobił
olej to Ty mi powiedz jak mogliśmy przerywać z Czechami ???!!!!! niech mi To ktoś WYTŁUMACZY !!!!!
Umarli nie zdradzają tajemnic.
Surkan napisał/a:
olej to Ty mi powiedz jak mogliśmy przerywać z Czechami ???!!!!! niech mi To ktoś WYTŁUMACZY !!!!!
kurwa no nie wiem jak to się mogło stać, początek był nasz
Wlot i wylot, to dwie rany, ciołki
Cytat:
I tyle w temacieDoświadczony komandos nie może jednym strzałem pożegnać się z tym światem...
I sprowadziło mnie to na ziemię, zrozumiałem znowu istotę i gradację wydarzeń...
@lost1
Mniejsza o większość. Od paru lat nam sukcesywnie generałów ubywa, no ja wiem wszystko wypadki i zbiegi okoliczności ale w którym kraju tak jest. Z niewoli rosyjskiej wróciło 22 z 23 generałów wermachtu i chyba 5000 na 200 000 reszty żołnierzy. W czasie pokoju w Polsce chyba co 10 poległy żołnierz przez ostatnie 10 lat jest w stopniu generała.
No kurwa
[Tak wiem on zmarł jako cywil - ale gen. bryg. przeniesiony do rezerwy]
Mniejsza o większość. Od paru lat nam sukcesywnie generałów ubywa, no ja wiem wszystko wypadki i zbiegi okoliczności ale w którym kraju tak jest. Z niewoli rosyjskiej wróciło 22 z 23 generałów wermachtu i chyba 5000 na 200 000 reszty żołnierzy. W czasie pokoju w Polsce chyba co 10 poległy żołnierz przez ostatnie 10 lat jest w stopniu generała.
No kurwa
[Tak wiem on zmarł jako cywil - ale gen. bryg. przeniesiony do rezerwy]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów