Para postanowiła się zabić, najpierw w łeb palnęła sobie ona a potem on.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fajne Uno
hiqq napisał/a:
Ej kurwa zrozumiem samobójstwo w samotności itp itd, ale co pcha ludzi do rozszerzonego samobójstwa? Co oni mają w głowie że jedno idzie za drugim?
Teraz mają w głowie tylko ołów
edek_kotek napisał/a:
Noż kurwa znowu pierwsza kobieta, faceci to miękkie faje
Może byś się zajęła moją fają, co ty na to?
To jest ta para z Polski ktorej szukali?
Power Of Kurwa Love
Mają we łbie miłość do jezusa i głęboko wierzą, że po śmierci będą razem w raju a nie w tej chujni tylko zapomnieli doczytać, że samobójstwo to grzech śmiertelny i już witają się z Lucyferem
Co to jest kochać ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów