Para postanowiła się zabić, najpierw w łeb palnęła sobie ona a potem on.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jełopy. Jakby nie można było gdzieś spierdolić razem...
No ale jak debile, to może lepiej tak niż mieliby się rozmnażać.
No ale jak debile, to może lepiej tak niż mieliby się rozmnażać.
Romantyczne walentynki
Noż kurwa znowu pierwsza kobieta, faceci to miękkie faje
edek_kotek napisał/a:
Noż kurwa znowu pierwsza kobieta, faceci to miękkie faje
Miękkie faje? My mamy trochę mózgu więcej dlatego przemyślenie sprawy zajęły mu trochę więcej czasu. Wy to robicie wszystko od razu. Najczęściej zaczyna się od laski.
Ej kurwa zrozumiem samobójstwo w samotności itp itd, ale co pcha ludzi do rozszerzonego samobójstwa? Co oni mają w głowie że jedno idzie za drugim?
Samobójstwo samobójstwem,ale żeby tak zajmować jedyne wolne miejsce parkingowe,to lekka przesada.
Kaczor68 napisał/a:
Samobójstwo samobójstwem,ale żeby tak zajmować jedyne wolne miejsce parkingowe,to lekka przesada.
Może im ukradli z tego miejsca samochód, czyli ich dorobek życia.
Romantica Extasy Wurstschwanz Ich Spritze Ich Spritze Ich Spritze Romantica
konglomerat napisał/a:
Romantica Extasy Wurstschwanz Ich Spritze Ich Spritze Ich Spritze Romantica
że co?
co za bezsens, ona by mu zrobiła gałę, on jej minetkę, i by było wszystko dobrze i by żyli długo i szczęśliwie, ale chuj dzięki temu więcej powietrza dla mnie teraz jest cieszę się
No, przynajmniej się nie rozmnożą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów