Przyjrzałem się z bliska. Jest to połączenie renaulta trafica z naczepą. Zdjęcie własne jak przychodziłem do pracy( To odkrycie zmieniło moje życie z chujowego na chujowe z plusem).
Przyjrzałem się z bliska. Jest to połączenie renaulta trafica z naczepą. Zdjęcie własne jak przychodziłem do pracy( To odkrycie zmieniło moje życie z chujowego na chujowe z plusem).
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z plusem i 92 wirtualnymi piwkami
Co do samochodu, to Polak potrafi
ten smieszny pierdolnik na dachy chyba tylko ,żeby wyglądał na "wyższy".
To jest tzw. "kurnik" a po ludzku to jest to dodatkowa zabudowa sypialna. Tylko ma jeden ale to zajebisty problem... W lato duszno/gorąco, że "idzie jobca dostać" (prawdopodobnie stąd pochodzi nazwa "kurnik"; szczególnie daje się to odczuć zwłaszcza jak się pojedzie do gorętszych krajów), a znowu w zimie "pizga jak sam skurwensyn"... najczęściej nawet webasto nie pomaga :/
--- edit ---
B kategoria- masa całkowita zestawu nie może przekraczać 3,5 t , jeśli jest to zestaw B+E to jaka jest dopuszczalna ładowność tej naczepy? 500 kg to chyba bez sensu ? Mi się wydaje że do tego zestawu potrzebne są uprawnienia C1+E ........,
@nana666 - patrz to:
Kategoria "B+E" uprawnia do prowadzenia pojazdu poniżej 3,5t DMC + przyczepa poniżej 3,5t DMC (łącznie poniżej 7t DMC) przy czym przyczepa nie może mieć większej RMC od pojazdu ciągnącego.
P.S. pozdrowienia od sadystycznego kierowcy DB(często tam bywałem,teraz do Dami czasem latam )
Daleko nie trzeba szukać, każda przyczepa powyżej 750 kg DMC (np. duży kamping) i bez B+E nie pojedziesz. Tyle różnych kategorii nasrało tylko po to, żeby wyciągać od nas kasę za każdy egzamin. A wystarczyłoby A - Motocykl, B - Samochód os. i C - Ciężarówka...
Bzdura, na samym B możesz jechać jeśli masa zestawu nie przekracza 3,5t DMC, albo 4,25t DMC jeśli holujesz przyczepę lekką (>750kg DMC)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów