Policja lawetę odgradza od przejezdnych stojąc na straży majestatycznie jak Giewont górujący nad Zakopanem. Jednakże niepomny kierowca na ewentualności w poślizg wpada i bez kontroli nad pojazdem swym w policję i funkcjonariusza uderza niczym taran we wrota twierdzy stojącej na straży prawości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
formuła idioty tutaj już się wypaliła ale tylko prawdziwy idiota nadal myśli że wciąż bawi gimnazjum.
HAL9000/2 napisał/a:
formuła idioty tutaj już się wypaliła ale tylko prawdziwy idiota nadal myśli że wciąż bawi gimnazjum.
Tyrada najczęściej skierowana jest do starszej i inteligentnej publiki ;] Także nie wiem co robisz pod tym tematem wypisując takie banialuki.
Laweciarz już się cieszy z dodatkowej roboty
Dobrze, że ten w niebieskim w ostatniej chwili odskoczył, bo by go to auto zgniotło
Jak widać, psy nawet w Chinach są tępi jak deski! Rozkraczyć się suką zaraz za zakrętem! Może by pomyślał, że ktoś może lewym popierdalać!
fantastico napisał/a:
Tyrada najczęściej skierowana jest do starszej i inteligentnej publiki
Dobra, już ci się nie wpierdalam w ten twój mały, ale jakże ważny dla ciebie świat...
HAL9000/2 napisał/a:
Dobra, już ci się nie wpierdalam w ten twój mały, ale jakże ważny dla ciebie świat...
Równie ważny dla Ciebie skoro dywagujesz pod 3/4 moich wstawek ;D Jakiż musisz być ambitny w swej misji ratowania świata skoro tak sumiennie negujesz wszystko
Wrócił na święta do domu
Kiedyś ktoś napisał,że chcąc obejrzeć wszystkie filmiki z internetu potrzeba by było na to 360 lat.Myślę,że ten czas stanowczo się by wydłużył,jeżeli ktoś by chciał czytać opisy Fantastico
yntelygencja policji nie do przecenienia, ustwic pachołki w takim miejscu.. mogli zaraz przy lawecie, bardziej za zakretem jeszcze
No w tym roku zima zaskoczyła kierowców.
Poilicjant do samego końca nie wiedział że zginał....
Chińskie amortyzatory, tuleje i opony...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów