Samochód jadący z kierowcą i pasażerem doznaje zapalenia się przez ogień, co skutkuje jego płonięciem. Pasażer jeden udaje mu się uciec, a kierowca nie chociaż z tyłu wychodzi pochodnia. Gdy ogień płonie doznać można poparzeń, szczególnie gdy jest się go blisko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up Samochód stoi i się zapala ogniem. No chyba, że kolega fantastico pod wpływem to zwracam honor
Ale musiał tu dojechać mimo, że na filmie nie widać. Trzeba patrzeć z szerszej perspektywy i wykraczać poza horyzonty wizualizowanych rzeczy!
Zapala się płonącym ogniem ognistym.
Kolejne nagranie na którym widać że auto się ot tak zapala. Ale jak kurwa? Sparciałe przewody paliwowe ma puszczone w kabinie i jara szlugi jeden za drugim rzucając je bez gaszenia na podłogę? Kurwa auto tak samo z siebie się nie zapali.
up
Wydaje mi się, że pasażer tego samochodu będąc w środku oblał się czymś łatwo palnym i się podpalił.
Wydaje mi się, że pasażer tego samochodu będąc w środku oblał się czymś łatwo palnym i się podpalił.
fantastico napisał/a:
Ale musiał tu dojechać mimo, że na filmie nie widać. Trzeba patrzeć z szerszej perspektywy i wykraczać poza horyzonty wizualizowanych rzeczy!
Szersza perspektywa mi mówi, że ten pojazd nie przyjechał lecz został przetransportowany do miejsca zdarzenia
fantastico to super że masz ruchomy avatar. Szybko można cię zlokalizować i omijać twoje jebane wlepy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów