📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SirMajkel napisał/a:
oh prawilne sebixy znafcy tematu się odezwali, gdyby nie Turcja to imigrantów by tu było 2 razy tyle 2 razy szybciej.
Na szczęście ryby i pizdy z wejherowa głosu nie mają
Ujęcia z dwóch kamer,jeszcze troche obróbki i będzie jakość jak w ISIS_TV
Powiedzenie "Wydarło z butów" znów nabrało nowego wymiaru
Ciaptuchy to samo robią z Kurdami tylko wykorzystują do tego celu bardziej zaawansowaną broń.
Za tych czterech kozojebów padnie pewnie kilkunastu Kurdów.
Ciaptuchy to samo robią z Kurdami tylko wykorzystują do tego celu bardziej zaawansowaną broń.
Za tych czterech kozojebów padnie pewnie kilkunastu Kurdów.
Cormacze napisał/a:
Ale to chyba te lepsze ciapaki zginęli ci z armii nie wiem czy jest sie z czego cieszyć
KhorneFlakes napisał/a:
Kurdowie - dobre ciapaki, nieekstremistyczni islamiści chętnie współpracujący z innowiercami, walczą z ISIS
Turcja - wspomagają ISIS
Turcy to w ogóle nie są ciapaki. To tak, jakbyś greków nazwał ciapakami.
zorskel27 napisał/a:
Kurdowie to te dobre ciapaki
Kurdowie to też niezłe skurwiele, na początku XX wieku to oni przodowali w mordowaniu ormian na terenach tureckich...
około 1,5 mln kurdów do piachu poszło
Zachlaj_Von_Burbon napisał/a:
Kurdowie to też niezłe skurwiele, na początku XX wieku to oni przodowali w mordowaniu ormian na terenach tureckich...
około 1,5 mln kurdów do piachu poszło
No dobra, 1,5mln kurdów poległo, a ile ormian? I chuj nas obchodzą ormianie, którzy w latach 90. przybyli do Polski i stanowią z czeczeńcami trzon patologii i przestępczości.
Jebać turcje.
SirMajkel napisał/a:
oh prawilne sebixy znafcy tematu się odezwali, gdyby nie Turcja to imigrantów by tu było 2 razy tyle 2 razy szybciej.
sadistic.pl/sytuacja-na-bliskim-wschodzie-okiem-syryjczyka-vt414888.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów