📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za śmierć ciapackich turasów brudasów zawsze browar!
Podejrzewam że chwilę po akcji Kurdowie zostali zniszczeni przez jakąś hamerykańską rakietę z drona, szczerze powiedziawszy nawet mi ich nie żal, wojna między ciapakami jest zawsze dobra dla ogółu populacji.
Ladnie tam jest, lubie takie tereny.
Ale to chyba te lepsze ciapaki zginęli ci z armii nie wiem czy jest sie z czego cieszyć
Cormacze napisał/a:
Ale to chyba te lepsze ciapaki zginęli ci z armii nie wiem czy jest sie z czego cieszyć
Kurdowie to te dobre ciapaki
[quote]Ale to chyba te lepsze ciapaki zginęli ci z armii nie wiem czy jest sie z czego cieszyć [/qouote]
Śmiem twierdzić że pierdolisz
Śmiem twierdzić że pierdolisz
Jedni i drudzy to wyznawcy islamu - w zasadzie to nie wszyscy ale co tam
Kurdowie - dobre ciapaki, nieekstremistyczni islamiści chętnie współpracujący z innowiercami, walczą z ISIS
Turcja - wspomagają ISIS
Turcja - wspomagają ISIS
Oficjalnie: zaatakowano niewinnych, tureckich żołnierzy, którzy byli gwarantem pokoju w regionie.
Nieoficjalnie: wieźli pewnie broń dla ISIS.
Nieoficjalnie: wieźli pewnie broń dla ISIS.
oh prawilne sebixy znafcy tematu się odezwali, gdyby nie Turcja to imigrantów by tu było 2 razy tyle 2 razy szybciej.
łysy_patriota napisał/a:
Podejrzewam że chwilę po akcji Kurdowie zostali zniszczeni przez jakąś hamerykańską rakietę z drona, szczerze powiedziawszy nawet mi ich nie żal, wojna między ciapakami jest zawsze dobra dla ogółu populacji.
Pierdolisz głupoty. Kurdowie są wspierani przez amerykanów wbrew niezadowoleniu turasów, o czym możesz poczytać i zobaczyć zdjęcie amerykańskich komandosów z kurdyjskimi naszywkamina przyklad tutaj
SirMajkel napisał/a:
oh prawilne sebixy znafcy tematu się odezwali, gdyby nie Turcja to imigrantów by tu było 2 razy tyle 2 razy szybciej.
Siedź w tym swoim Wejherowie, wmawiaj sobie, że mieszkasz w Trójmieście i nie zabieraj głosu w sprawach, o których nie masz pojęcia. Nie jest tajemnicą, że wojnę domową w Syrii nakręcali m.in. turcy niechętni Assadowi, który jest przeciwny skrajnemu islamowi, jaki turasom się marzy w regionie i w Europie. To turcja sprzedawała broń ISIS za ropę, a Ruscy im rozjebali szlak przerzutowy. To turasom zależy na napływie imigrantów do UE, bo to islamizacja. Oni tak naprawdę nie powstrzymują imigrantów, tylko spowalniają ich przemarsz, żeby zachować pozory.
SirMajkel napisał/a:
Prawie z krzesła spadłem jak to zobaczyłem. Turcja blokuje imigrantów?! Największy szlak idzie przez Turcję ty (dopisz sobie sam).
Błagam! Zróbcie wreszcie jakiś obowiązek zdania testu na inteligencję, żeby móc się wypowiadać!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów