📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kretyn? wyglada na to jakby zaslabl albo cos. chyba ze faktycznie jakis pojebany
od głowy brakowało 10cm?
Mam przygotowane 2 komentarze:
1. Ale pojebany koleś, jak gościu zasłabł, to go rozjechał i go kurwa nie widział? A co na to inni ludzie? Znieczulica kurwa jest straszna!
2. Hahaha ale go rozjechał. Dobrze mu tak, jebany troll chciał być fajny a tu takie zdziwko
1. Ale pojebany koleś, jak gościu zasłabł, to go rozjechał i go kurwa nie widział? A co na to inni ludzie? Znieczulica kurwa jest straszna!
2. Hahaha ale go rozjechał. Dobrze mu tak, jebany troll chciał być fajny a tu takie zdziwko
Na pewno lewak.
Na hardzie coś takiego kończyło się efektownym rozsmarowaniem w asfalt jak Manuelem po kanapce a tu koleś wychodzi prawie bez szwanku... i gdzie tu sprawiedliwość? Chyba, że to cygan... bo cygana to nawet matka ziemia nie chce a co dopiero asfalt (nie mylić z murzynem).
Przestańcie chuje z tymi "lewakami" bo to już się nudne robi
Jaki trzeba mieć płaski mózg żeby coś takiego robić. I widzieliście kiedyś żeby ktoś kto zasłabł po prostu się wygodnie położył?
ciekawe czy kierowca zrobil to umyslnie czy poprostu nie zauwazyl
Nie płaczcie, że mógł zasłabnąć bo widać, że jak samochód rusza to koleś chce w panice spierdolić
@up chyba raczej kretyn vs kretyn...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów