📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wygląda to autentycznie, ale mogło się zdarzyć. Sam byłem świadkiem podobnej sytuacji.....
Samochody dla kobiet i pedałów powinny być z urzędu różowe.
Może się tak zdarzyć co w tym dziwnego. Nie raz widziałem te same samochody gdzieś na parkingu sklepowym xd
PsikutaBezS napisał/a:
Zawsze możesz sobie przemalować
PsikutaBezS napisał/a:
Myślisz, że pedały chcą się wozić starą maciorą? Bo kobietom to raczej wszystko jedno i tak nie potrafią parkować...
Wyruchałbym obie. Najpierw jedną na tylnym siedzeniu Mercedesa, a potem drugą na rozłożonym przednim fotelu.
Nie musiałyby odjeżdżać z tego parkingu.
Dobre auto, nie dało się otworzyć kluczykiem z identycznego egzemplarza. Kiedyś to były czasy, mój tata tak po prostu otworzył malucha podobnego do tego który posiadał, zorientował się że to nie jego jak już miał odjeżdżać.
elim napisał/a:
Dobre auto, nie dało się otworzyć kluczykiem z identycznego egzemplarza. Kiedyś to były czasy, mój tata tak po prostu otworzył malucha podobnego do tego który posiadał, zorientował się że to nie jego jak już miał odjeżdżać.
Właśnie chciałem o tym pisać. Ta sama sytuacja, tylko Cinquecento.
smc napisał/a:
Wyruchałbym obie. Najpierw jedną na tylnym siedzeniu Mercedesa, a potem drugą na rozłożonym przednim fotelu.
A jedyne co, to możesz sobie zwalić tego swojego mikrusa.
modified1 napisał/a:
Może się tak zdarzyć co w tym dziwnego. Nie raz widziałem te same samochody gdzieś na parkingu sklepowym xd
No ale bez przesady. Może się zdarzyć... może... okej no ale prawdopodobieństwo, że ktoś to będzie nagrywać jest już znikome.
Do tego kurwa mać no zupełnie inne miejsca parkingowe. Jakby to było jeszcze w środkowych rządach to no może ale jeśli jedno auto jest skrajnie i bez czegokolwiek przed nim to cięzko kurwa pomylić chyba, że ta laska to pierdolona ameba ale....
M883 napisał/a:
Właśnie chciałem o tym pisać. Ta sama sytuacja, tylko Cinquecento.
za małolata w bloku mieszkaliśmy,stary co piątek z roboty najebany przychodził bo był trepemw jednostce.
Raz pojebał piętra i wbił sasiadom na mieszkanie położył sie spać i nie do obudzenia.
Sasiad przyszedl mówi że niech stary sie wyśpi i chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów