📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
powiem tak, warto poczekać aż się załaduje... a temu kolesiowi w czarnym to nie wiem co odjebało
Wyszedłeś cało z dachowania?
Gościu w audicy oszukał przeznaczenie
Gość w czarnym wyjeżdżał i chciał być sprytny. Przy najeździe do drogi już spoglądał w dal czy nic nie jedzie czyli w jego prawo a tego renaulta jakimś cudem nie zauważył i dał full pizde
Albo prostszy scenariusz, gości to idiota i pomylił gaz z hamulcem bo się co dopiero na automat przesiadł
Gość w czarnym wyjeżdżał i chciał być sprytny. Przy najeździe do drogi już spoglądał w dal czy nic nie jedzie czyli w jego prawo a tego renaulta jakimś cudem nie zauważył i dał full pizde
Albo prostszy scenariusz, gości to idiota i pomylił gaz z hamulcem bo się co dopiero na automat przesiadł
Haha polowali na gościa w A3 i się im nie udało
Kurwa najpierw jeden wyjeżdża na chama a potem drugi... Co to ma być!?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów