18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Toyota stoczyła się z miejsca parkingowego na środek ulicy Bukowińskiej. Kierowcy innych samochodów omijali ją lewym pasem. Obojętni nie zostali natomiast policjanci. Wzięli sprawy w swoje ręce i wepchnęli samochód z powrotem na miejsce parkingowe.

Całą sytuację sfilmował internauta Marcin: "Pani zaparkowała auto i poszła do sklepu. Najprawdopodobniej nie zaciągnęła hamulca i auto stoczyło się na jezdnię" - relacjonuje.
Kierowcy po prostu omijali samochód. Aż do chwili, gdy podjechał do niego radiowóz. Załoga nie wzywała holownika, na który trzeba by czekać. Dwaj mundurowi zaparli się solidnie o asfalt i wepchnęli samochód na miejsce parkingowe.

Gdy już tam stał, podłożyli pod koło blokadę, żeby nie stoczył się znowu. Na koniec, całkiem słusznie zadowoleni z dobrze wykonanej roboty, akcję zakończyli przybijając solidną "piątkę".
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
x................r 2014-03-24, 19:18
zimny browar dla gości, a tempej dzidzie mandat 200 stówki niema to tamto
Zgłoś
bercik05 2014-03-24, 19:43
"Prawdopodobnie nie zaciągnęła hamulca"... Dziś się nie uczy na prawku, żeby zostawiać auto na biegu?
Zgłoś
użyszkodnik 2014-03-24, 19:43
ŁAMIĄCA WIADOMOŚĆ! ŁAMIĄCA WIADOMOŚĆ! ŁAMIĄCA WIADOMOŚĆ!

Służba państwowa wykonała swoje obowiązki!

Dziś, w jednym z naszych przodowniczych miast, policja wykonała swoje obowiązki. Proleteriacki czyn odbił się głośnym echem w mediach. Mieszkańcy wsi i miast postulują wydanie nagrody dla uczynnych funkcjonariuszy. Zapytaliśmy w tej sprawie głównego PRopagandzistę Komendy Głównej Policji:
- Bardzo chętnie rozpatrzymy wniosek społeczeństwa o nagrodę, niemniej większość pieniędzy z funduszu nagród już została przyznana dzielnym naczelnikom w KG, za realizację akcji "zero tolerancji dla pijanych idących z rowerem", "łatamy dziury budżetowe". Jest też już 15:17, a muszę się przebrać, bo kończę o 15:29. Dziękuję.
Zgłoś
Murekkk 2014-03-24, 20:33
Mam nadzieję, że któryś z tych policjantów przegląda sadola i zobaczy ilu z nas nagrodziłoby ich zimnym browarkiem.
Zgłoś
Lew 2014-03-24, 20:54
No bo to nie byli Policjanci tylko LUDZIE
Zgłoś
Karo7 2014-03-24, 21:31
Przydalaby się jeszcze karteczka z pouczeniem ze trzeba pamietac o recznym, milo ze mozna natrafic na takich policjantow...Szkoda ze pewnie jak jakis komendant to zobaczy to opierdol sie im dostanie ze nie wjebali chociaz z 200 zl od reki...
Zgłoś
krulcs 2014-03-24, 21:46
Bobikufel napisał/a:

genialne... xD
panowie policjanty wepchli samochód spowrotem na górke... teraz jak ktoś bedzie jechał te 50km/h to mu wyjedzie z parkingu samochód i tym razem 3 osoby zgina w wypaku... ah te policjanty...

Głupi kurwa jesteś czy udajesz? Przeczytaj opis tematu.
Zgłoś
Sarkos 2014-03-24, 21:48
Serve and protect - to motto amerykańskiej policji, czemu w Polsce nie można tego stosować? Jesteśmy tylko ludźmi, tak samo jak ludźmi są policjanci. Każdy z nas popełnia błędy, w każdej grupie znajdzie się czarna owca, ale czemu ta formacja ma tak złą mentalność? Tak szczerze mówiąc, nie mam żadnych zapędów typu "jp na 100%" czy innych gówniarskich odzywek, ale policjant jest jedną z ostatnich osób, które prosiłbym o pomoc. Kilka razy miałem do czynienia z tą formacją i doświadczenia są raczej negatywne. Byłem nie raz na komendzie, sprawdzałem trzeźwość, sprawdzałem telefon czy samochód po zakupie. Za każdym razem byłem traktowany jak potencjalny przestępca i z góry. Jak ja, szary obywatel, śmiałem prosić o coś pana władzę?! Ciągłe przechodzenie na "ty", mimo, że wiekiem byliśmy podobni, traktowanie jak szkodnik. W sumie, tylko raz trafiłem na funkcjonariusza, który potraktował mnie po ludzku. Był to zresztą mój pierwszy i jedyny mandat jaki dostałem, ale tu ja zawiniłem i nie było żadnej złośliwości. Rozchodziło się w sumie o pierdoły, ale rację miał. Ja byłem grzeczny, on był grzeczny, potraktował mnie zresztą łagodnie, bo mógł zabrać dowód rejestracyjny, a dał tylko niski mandat i to bez punktów. Szkoda, że ciągle mamy większość, którą stanowią kiepsko wykształceni ludzie chcący poczuć trochę władzy.
Zgłoś
krzysiek0909 2014-03-24, 21:57
Nie wierzę w to co widzę. Policjanci pomagają zamiast bezsensownie karać, brawo!
Zgłoś
EasyLife 2014-03-24, 23:46
A ja tam skromnie od siebie dodam że auto prawdopodobnie miało zaciągnięty ręczny, tylko że za słabo, ponieważ 2 ziomków musiało ostro się zapierać o asfalt.. I nie gadać mi że była jakaś mega górka, ponieważ sam kiedyś swoja Vectre B wkulałem na krawężnik, Tico kumpla to już biegiem 100 metrów na zatoczkę zapchałem, a jeszcze dwa lata temu swoją T4 odpalałem na pych w środku zimy.. A żadnym Pudzianem nie jestem. Prawda jest taka że z policją jeszcze można się dogadać, natomiast z czarnuchami już nie
Zgłoś
c................x 2014-03-25, 12:47
U nas pierwsza przyjechałaby straż kurewska i dojebaliby blokadę na koło, pomimo że auto stałoby na środku drogi
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem