18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Toyota stoczyła się z miejsca parkingowego na środek ulicy Bukowińskiej. Kierowcy innych samochodów omijali ją lewym pasem. Obojętni nie zostali natomiast policjanci. Wzięli sprawy w swoje ręce i wepchnęli samochód z powrotem na miejsce parkingowe.

Całą sytuację sfilmował internauta Marcin: "Pani zaparkowała auto i poszła do sklepu. Najprawdopodobniej nie zaciągnęła hamulca i auto stoczyło się na jezdnię" - relacjonuje.
Kierowcy po prostu omijali samochód. Aż do chwili, gdy podjechał do niego radiowóz. Załoga nie wzywała holownika, na który trzeba by czekać. Dwaj mundurowi zaparli się solidnie o asfalt i wepchnęli samochód na miejsce parkingowe.

Gdy już tam stał, podłożyli pod koło blokadę, żeby nie stoczył się znowu. Na koniec, całkiem słusznie zadowoleni z dobrze wykonanej roboty, akcję zakończyli przybijając solidną "piątkę".
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spadra 2014-03-24, 17:20 102
To chyba pierwszy filmik od nastu lat, za który piwko leci dla Policji z czystym sumieniem.
Zgłoś
MocnyFull 2014-03-24, 17:25 12
@up

A co, to Twoje auto bylo?
Zgłoś
juniorohw 2014-03-24, 17:29 1
Dobre Psy, dać im kostkę cukru
Zgłoś
las3rr 2014-03-24, 17:31 41
oto w jaki prosty sposób można zaoszczędzić Państwowe pieniądze...

btw. piwko dla Panów., i oby tak dalej.
Zgłoś
CBRrider600 2014-03-24, 17:31 255
I właśnie taka powinna być Policja u nas w kraju. Zimny browar dla tych panów po służbie !
Zgłoś
nopel 2014-03-24, 17:35 8
Och, obroncy interetu, napiszcie jeszcze JP albo coś innego błyskotliwego.

Są psy, i policjanci. I tak już na tym świecie jest i będzie.
Zgłoś
SharpSe 2014-03-24, 17:43 10
A ja bym wezwał holownik i przyjebał srogim mandatem. Niech się nauczy cipa.
Zgłoś
e................n 2014-03-24, 17:49 14
@up pierdolisz kurwa. Pan nieomylny. Każdemu się może zdarzyć chociaż nie powinno. Zawsze bieg albo ręczny.

A policja taka właśnie powinna być i straż miejska. Mają pomagać i robić coś pożytecznego. A nie kurwa srać mandatami na lewo i prawo tylko.
Zgłoś
b................e 2014-03-24, 17:50 9
"No! To piąteczka i idziemy wjebać tępej szmacie mandat!"
Zgłoś
Spadra 2014-03-24, 17:51 18
MocnyFull napisał/a:

@up

A co, to Twoje auto bylo?

Napisałabym, że Twojego starego, ale on nawet test ciążowy by oblał a co dopiero prawo jazdy.
Zgłoś
~żułw 2014-03-24, 17:53 3
Ja ostatnio byłem u kumpla w robocie (holownikiem jest) i se gadamy o cyckach a tu dzwonio do niego że auto sie skulgało na jezdnie i trzeba zabrać bo bloczy innych. To chuj mówie przejade sie, zobacze jak to wygląda. Jestemy na miejscu jakaś laska płacze, auto na dachu leży, pies sra. No to sie pytamy łot de fok?
A ona że rękawa nie zaciągła i sie skulgało. To ojebała nam pały i postawiliśmy na cztery auto i odjechaliśmy.

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
J................S 2014-03-24, 17:53
przybili piątkę i wzięli się za wypisywanie mandatu
Zgłoś
Driver494 2014-03-24, 18:00
Raz policja zrobiła coś dobrego i już wielkie poruszenie. Taki jest ich zasrany obowiązek, żeby chronić i pomagać a nie tylko wlepiać mandaty.
Zgłoś
hujkurwauuu 2014-03-24, 18:00
tego filmiku tu nawet nie powinno być, bo takie zachowanie policji powinno być powszechne, niestety w naszym kraju powszechne jest wpieprzanie mandatów i zarabianie na fotoradarach...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem