📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i pewnie nikt nie pomyślał aby włączyć neutral i żeby się stoczył z góry, znając amerykanów to pewnie go pod tą górkę chcieli wypchać zamiast go z niej zepchnąć. pewnie tam stał z 5 minut i na nic mądrego nie wpadli nawet na to aby go drugim samochodem przepchnąć.
Hollow_Man, juz tak nie pyskuj na amerykanów, w końcu wynaleźli McDonalda...
Halman napisał/a:
, juz tak nie pyskuj na amerykanów, w końcu wynaleźli McDonalda...
i jak ci się tam pracuje?
Hollow_Man napisał/a:
i jak ci się tam pracuje?
zajebiście, wszystkim pajacom myślącym że są w "restauracji" charkam do burgerów...
Halman napisał/a:
zajebiście, wszystkim pajacom myślącym że są w "restauracji" charkam do burgerów...
czego więcej można się spodziewać po idiocie.
Hollow_Man napisał/a:
czego więcej można się spodziewać po idiocie.
shaków z delikatną nutą spermy?
Hollow_Man napisał/a:
i pewnie nikt nie pomyślał aby włączyć neutral i żeby się stoczył z góry, znając amerykanów to pewnie go pod tą górkę chcieli wypchać zamiast go z niej zepchnąć. pewnie tam stał z 5 minut i na nic mądrego nie wpadli nawet na to aby go drugim samochodem przepchnąć.
4 lata temu w Niemczech, w wiosce obok w której mieszkałem miał miejsce nieciekawy wypadek z pociągiem w roli głównej, oraz beczkowozem w roli gównianej. Młody rolnik, około 20 lat, prowadził Fadrome z podpiętą beczką zalaną nawozem. Przejeżdżał przez mały przejazd kolejowy pośrodku wielkich pól, bolec sprzęgający ciągnik z naczepą musiał być nie do końca zabezpieczony, na przejeździe gdy fura podskoczyła, bolec najpewniej wyskoczył i beczkowóz stanął na środku przejazdu. Niedługo później nadjechał pociąg osobowy, z tego co pamiętam rozwijają one do ok 160 km/h. Efektu się można domyślać - gówniana śmierć kilku osób, parunastu rannych i kilka zniszczonych przedziałów pociągu. Z relacji swiadków, facet spędził tam blisko 15 min przed przyjazdem pociągu, by w końcowym efekcie przy ujrzeniu z daleka pociągu pobiec ku niemu wymachując rękami. Co miał w głowie postępując w ten sposób zamiast zepchnąć przyczepę ciągnikiem na siłę - nie wie nikt. Wiele jest takich przykładów na przejazdach kolejowych, np. po zamknięciu szlabanów, chociażby niedawny przypadek karetki. Stres i presja w takich sytuacjach odcina chyba ludziom logiczne myślenie i paraliżuje w dalszych działaniach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów