kalion83 napisał/a:
Alfa Romeo Carabo 1968 by Bertone
Kalion, wstawiłbyś trochę zdjęć tej Alfy z przodu, a nie tylko tył pokazujesz. Nie wszyscy wiedzą, że auto to stanowi prototyp dla lambo Countacha i to nie lambo jest autorem scissors door.
A teraz trochę ode mnie. Nie wiem, czemu, ale cholernie podobają mi się kanciaste auta z lat '70 i '80, dlatego ode mnie wspomniany wyżej:
Lambo Countach, który podoba mi się bardziej niż Murcielago, Diablo, czy Aventador. Nie żebym coś ujmował powyższym supercarom, ale Countach podoba mi się najbardziej i uważam, że ze wszystkich w/w samochodów ma najlepszy gang silnika.
Auto na którego punkcie mam świra, jedno z niewielu, jakie kiedykolwiek mi się śniło. Ten kanciasty kształt, drzwi typu gullwing i nie polakierowana stal nierdzewna z której wykonana jest karoseria.
. Wiem już na co przeznaczę pierwsze kilkaset tysięcy zł, gdy wygram parę milionów w totka
. Polecę do fabryki DMC zamówić nówkę igłę DMC-12.
Ford GT40. Jedno z najbardziej niesamowitych aut lat '60. Stanowił inspirację dla Lamborghini Miury, uważanej za najpiękniejszy samochód wszech czasów.