📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyznam, robi wrażenie, zajebisty filmik.
Z takiej perspektywy widać jaka tragedia ich spotkała, świetny filmik
to samo mam w pokoju po dobrej imprezie
Inspektor Gadżet by sobie poradził bo zmieniłby samochód w łódź!!!
Tak poza tym to filmik kozak. Z tymi drzwiami dobre bo mniej wody się przynajmniej naleje.
Tak poza tym to filmik kozak. Z tymi drzwiami dobre bo mniej wody się przynajmniej naleje.
Japońce w autach od teraz maja magicznym przycisk - Amfibia który daje im możliwość zamiany w szczelny pojazd anty radioaktywny i wodoszczelny
Nie wiem jak wy ale dokąd zaczęła się fala na słowo "nakurwiam" to kojarzy mi się ono już tylko z feacebookową, pierdoloną hołotą. Proszę, mówmy napierdalać, najebać, napieprzać, napierniczać, nawet cipkowate napierdzielać ale nakurwiam, po prostu straciło cały urok i czar
A co do filmiku to ja cież pierdole, dosłownie kilka chwil
A co do filmiku to ja cież pierdole, dosłownie kilka chwil
Cytat:
Jedziesz spokojnie do pracy gdy nagle tsunami się wkurwia i na Ciebie nakurwia.
Japońców, nie mnie.
@Gszysztow - pierdolisz kocopoły
Jebane kamery, już nawet tsunami przyciągają.
Xenomorph08 napisał/a:
Jebane kamery, już nawet tsunami przyciągają.
Ech, zajebałeś mi tekst... I co ja teraz mam napisać żeby piwo dostać?
Z tej bezradności pękło by mi serce
Wielki szacunek dla tych ludzi za ich upór i wytrwałość. Mówie ogólnie o tym narodzie, potrafili w kilka miesięcy doprowadzić do porządku maksymalnie zniszczone miasta, a u nas w Polsce sami wiemy jak jest. Dobrym przykładem będzie chociażby PKP, u nas w kraju dostają kwiaty za spie**oloną robotę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów