Ruskie bawią sie samolocikiem RC + Bonusik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
W sumie to nawet zdrowa podłoga w tej Ładzie. Ale opony łysuteńkie
Czytając "Bonusik" pomyślałem, że wyląduje obok jakieś panienki która się opala
Nie patrzył w lusterka więc się doigrał! Swoją drogą RC też tak zapierdalał, że nawet z lunetą by go nie zobaczył
w 0:18 słuchać strzały i ciche cyka blyat :X
zajebiste jest to, ze maly % ludzi zdaje sobie sprawe jak takie zabaweczki moga byc niebezpieczne. Nie bez przyczyny sa specjalne ubezpieczenia dla amatorow "latania" W UK koles wlecial tak wlansie jak na filmiku w kobiete - brak ubezpieczenia.... pozwala go do sadu i koles stracil dom a ona polowe ucha...
Ale zapierdolił
No miał typek szczęście, że to był Easy Star z w miarę okrągłym i miękkim dziobem. Aczkolwiek z kamerą i osprzętem fpv mógł ważyć pod 900g (pi razy drzwi, bo nie pamiętam, ile waży ES) także siniaka nabił na pewno bo zaraz za tym centymetrem pianki był twardy akumulator. Chuj w dupę nieodpowiedzialnemu pilotowi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów