📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czemu dla bogaczy? Akurat jak na filmie widzisz to nie ma większej różnicy, czy ciągnie Cię samolot, czy motorówka - lepiej wybrać to drugie, bo wywrotka nie oznacza końca zabawy. W prawie każdej położonej nad wodą miejscowości turystycznej możesz się za kilkadziesiąt złotych przejechać chwilę na nartach - odłożenie stówy to nie aż taki wydatek. Inna sprawa, że tutaj masz jakichś profesjonalistów. Trudno się utrzymać na wodzie bez nart. Ładnie wygląda, ale nieźle bolą ręce i nogi.Zastanawia mnie czemu jeden z tych kolesi ślizgał się na takiej krótkiej linie, praktycznie przy śrubie silnika
jak to jest, że pierdolnięcie nogami o wodę przy takiej prędkości nie łamie nóg?
w juesej przejechałem się ale na pontonie ciągniętym przez motorówkę. Pierdolnięcie o wodę jest konkretne no ale kurwa żeby gołymi nogami to ja kurwa nie pojmuje
w juesej przejechałem się ale na pontonie ciągniętym przez motorówkę. Pierdolnięcie o wodę jest konkretne no ale kurwa żeby gołymi nogami to ja kurwa nie pojmuje
Jak zajebie face planta to będzie go można pomylić z halibutem
da sie z taka predkoscia po wodzie "odbijac" bez złamań tymbardziej bez niczego na stopach? 1:36 - 1:41 gościu jeszcze kroki bez wysilku robi po wodzie, niczym jeszua! 0:38 - 0:40 mocne nadgarstki
Jakoś kojarzy mi się to z Cejrowskim.
Wakeboard kosztuje 30 euro za cały dzień.
Na YT to problem? filmik 3 min na tym "odtwarzaczu" buforuje się 10 min.
SandMander napisał/a:
Na YT to problem? filmik 3 min na tym "odtwarzaczu" buforuje się 10 min.
to powiedz tacie, zeby szybciej kręcił korbą na dachu
nanab napisał/a:
szybowiec to nie to samo co samolot
No to chyba Ty powiedziałeś że to szybowiec. Haha nie wiem kto tu powinien kogo uświadamiać. Bo jak jeszcze powiesz że to na filmiku to szybowiec, to wyjebię się na podłogę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów