📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ale mięciutko wylądował
szkoda że nie nagrał jak rekiny ich wpierdalają
rozbił się, musiał przyodziać kapok, ewakuować się i pływać- nadal lepszy niż 90% operatorów telefonów z syndromem pionoskrętu
szkoda że nie trzymał tej kamerki jeszcze na wysięgniku - byłoby lepiej widać
A tak swoją drogą nie ma lepszej reklamy
GoPro w USA ok 250 $ czyli w relacji do zarobków dla Polaka to by było jakieś 300 zł w Polsce.. niestety na allegro kosztuje ponad 1000 a w sklepach ok 2000 zł za najnowszy model.
Na pewno amerykańce wykupią te kamerki, szczególnie przed lotem - w końcu każdy chciałby nagrać katastrofę lotniczą od środka
A tak swoją drogą nie ma lepszej reklamy
GoPro w USA ok 250 $ czyli w relacji do zarobków dla Polaka to by było jakieś 300 zł w Polsce.. niestety na allegro kosztuje ponad 1000 a w sklepach ok 2000 zł za najnowszy model.
Na pewno amerykańce wykupią te kamerki, szczególnie przed lotem - w końcu każdy chciałby nagrać katastrofę lotniczą od środka
nie wiem jak was ale mnie wkurwiają te nagrania z go pro każde trzeszczy jak pojebane...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów