📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale mięciutko wylądował
szkoda że nie nagrał jak rekiny ich wpierdalają
A kiedy było uderzenie w brzozę ?
rozbił się, musiał przyodziać kapok, ewakuować się i pływać- nadal lepszy niż 90% operatorów telefonów z syndromem pionoskrętu
szkoda że nie trzymał tej kamerki jeszcze na wysięgniku - byłoby lepiej widać
A tak swoją drogą nie ma lepszej reklamy
GoPro w USA ok 250 $ czyli w relacji do zarobków dla Polaka to by było jakieś 300 zł w Polsce.. niestety na allegro kosztuje ponad 1000 a w sklepach ok 2000 zł za najnowszy model.
Na pewno amerykańce wykupią te kamerki, szczególnie przed lotem - w końcu każdy chciałby nagrać katastrofę lotniczą od środka
A tak swoją drogą nie ma lepszej reklamy
GoPro w USA ok 250 $ czyli w relacji do zarobków dla Polaka to by było jakieś 300 zł w Polsce.. niestety na allegro kosztuje ponad 1000 a w sklepach ok 2000 zł za najnowszy model.
Na pewno amerykańce wykupią te kamerki, szczególnie przed lotem - w końcu każdy chciałby nagrać katastrofę lotniczą od środka
samolot się rozbija a ja nie słyszę żadnego "kurwa" "ja pierdole co za pojeb" "skurwysynu kto Ci dał licencję!" FEJK albo bardzo kulturalni pasażerowie...
nie wiem jak was ale mnie wkurwiają te nagrania z go pro każde trzeszczy jak pojebane...
No kurwa, rozbicie bardzo. wow!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów