Patrząc na skalę zniszczeń aż ciężko uwierzyć że to był mały samolot
Dwadzieścia lat temu dwa samoloty pasażerskie uderzyły w górne części dwóch wieżowców, na skutek czego te się zawaliły prawie do podstaw, więc wiesz, wszystko jest możliwe
Dwadzieścia lat temu dwa samoloty pasażerskie uderzyły w górne części dwóch wieżowców, na skutek czego te się zawaliły prawie do podstaw, więc wiesz, wszystko jest możliwe
Z całym szacunkiem do Twojej osoby, jednak mam pewne wątpliwości co do wydarzenia z WTC. ... Co do powyższego materiału to może miał pełne zbiorniki paliwa. Średnia tutka w sumie też kawał lasu zaorała
To dobrze czy źle że uderzył ten samolot????
Dla nas dobrze bo mamy materiał na sadola, ale też jest druga strona medalu-w tym budynku nikogo nie było
Z całym szacunkiem do Twojej osoby, jednak mam pewne wątpliwości co do wydarzenia z WTC. ... Co do powyższego materiału to może miał pełne zbiorniki paliwa. Średnia tutka w sumie też kawał lasu zaorała
Kurwa kolejny geniusz...
Nie to na nagraniu to nie mały samolot, tylko 10 kilo c4.
A WTC były wysadzone małymi atomówkami i dlatego się zawaliły.
Kurwa kolejny geniusz...
Nie to na nagraniu to nie mały samolot, tylko 10 kilo c4.
A WTC były wysadzone małymi atomówkami i dlatego się zawaliły.
Jeszcze jeden i żaden samolot w niego nie uderzył w Internecie coraz mniej o tym informacji, tak lepiej zapomnieć...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów