Samoloty bezzałogowe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Widzę nie tylko ja przeglądam 4chana.
Bohdan Chmielnicki napisał/a:
Samoloty bezzałogowe
Ludziki jakieś widziałem, samochodziki jakieś także, ale ani kawałka samolotu .
Jestem oburzony niekompetencją wstawiającego .
Pierwsze 2 obrazki jak z Battlefield 3, nie chodzi o żadną akcje tylko o wygląd.
@AarturR
wiem, że teraz mogę Tobie rozpierdolić lata młodości - ale wiele gier opartych jest o rzeczywistość, świat za oknem...
wiem, wiem Twoje życie straciło sens
buahahahhahahahahaha
wiem, że teraz mogę Tobie rozpierdolić lata młodości - ale wiele gier opartych jest o rzeczywistość, świat za oknem...
wiem, wiem Twoje życie straciło sens
buahahahhahahahahaha
Rejestracja 16 czer 2009
100 piw 16 gru 2009
byo na kwejku?- to nie oglądaj kurwa kwejka
Nawet nie AC130 a AH 64, widać dobrze charakterystyczny wskaźnik położenia działka strzelca. Ten taki fikuśny prostokąt na dole.
a to jakiś zdalny saper?
ps. mam fajne zdjęcia z ćwiczeń
ps. mam fajne zdjęcia z ćwiczeń
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów