Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tchórz panie Halman, to w wyniku aktu desperacji skacze pod pociąg czy inny tramwaj utrudniając mi dotarcie do pracy. A ten kulturalnie wzął kopyto, pożegnał się i palnął w łeb.
I jeśli miał racjonalne powody, typu rak, stwardnienie rozsiane czy długi u kartelu to ja tego tchórzostwem nie nazwę.
takie samo tchórzostwo a nawet większe, bo skoczyć pod pociąg czy z wieżowca to trzeba jeszcze mieć prócz desperacji odwagę.
co do powodów się nie wypowiem bo jak ty ich nie znam ale nazywanie strzelaniem sobie w łeb racjonalnością kłóci się z logiką
Jakby dluzej tak darł ryja to kto inny by go odstrzelił
Może na to liczył a tak samobójca, do nieba nie poszedł.
Ale za to mężczyzna. Nie dawał sobie z czymś rady to wziął gnata, popierdolił coś pożegnalnie i strzelił sobie w łeb.
Tymczasem Ty jesteś dużo chujowsze - pierdolisz głupoty na tym portalu już tyle czasu, a nie jesteś uprzejmy upiększyć świata idąc w ślady gościa z nagrania
"Ale przynajmniej mężczyzna" i później 85% samobójstw to faceci
Chciałbym kiedyś coś takiego przeżyć.
Nie chciałbyś
Ale za to mężczyzna. Nie dawał sobie z czymś rady to wziął gnata, popierdolił coś pożegnalnie i strzelił sobie w łeb.
Tymczasem Ty jesteś dużo chujowsze - pierdolisz głupoty na tym portalu już tyle czasu, a nie jesteś uprzejmy upiększyć świata idąc w ślady gościa z nagrania
Ja pindole. Mowisz ze jak nie dawal sobie z czyms rady i strzelil sobie w leb to jest mezczyzna?? Cipa nie facet
Wiecie co się teraz stanie X3
Do zobaczenia rodzice
Do zobaczenia
Widzimy się w piekle X2
Wiecie rodzice wiecie
Prawdziwy mężczyzna nigdy nie strzelił by sobie w łeb bo to tchórzostwo, prawdziwy mężczyzna nie jest tchórzem, prawdziwy mężczyzna wyciąga wnioski ze swoich błędów by ich w przyszłości nie powtarzać a ten kolo z filmiku wyciągnął jedynie kopyta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów