Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale za to mężczyzna. Nie dawał sobie z czymś rady to wziął gnata, popierdolił coś pożegnalnie i strzelił sobie w łeb.
Tymczasem Ty jesteś dużo chujowsze - pierdolisz głupoty na tym portalu już tyle czasu, a nie jesteś uprzejmy upiększyć świata idąc w ślady gościa z nagrania
Co? hahaha! Mężczyzna? Pizda! Mężczyzna rozwiązuje swoje problemy a nie ucieka przed nimi. Zwykły tchórz.
Ale za to mężczyzna. Nie dawał sobie z czymś rady to wziął gnata, popierdolił coś pożegnalnie i strzelił sobie w łeb.
Tymczasem Ty jesteś dużo chujowsze - pierdolisz głupoty na tym portalu już tyle czasu, a nie jesteś uprzejmy upiększyć świata idąc w ślady gościa z nagrania
Mężczyzna ? Jebana gruba ciota zbyt przerażona by żyć, dobrze że się odpierdolił. Chuj mu w dupę i na imię. Jak widzę ludzi którzy mi pierdolą o tym że sobie nie radzą, że im ciężko. Jedź synku na wydział onkologi dziecięcej i tam powiedz ludziom o swoich kurwa śmiesznych problemach, że masz stare auto ze cię szef wkurwia i ze starą boli głowa. Pierdolę samobójców i pierdolę serdecznie ludzi którzy mówią że trzeba mieć odwagę żeby się kurwa zabić, jebnij 250 paczę ketonalu i po problemie, to jakieś 20-30 pln. nie pozdrawiam
sklej pizde pls
Mężczyzna ? Jebana gruba ciota zbyt przerażona by żyć, dobrze że się odpierdolił. Chuj mu w dupę i na imię. Jak widzę ludzi którzy mi pierdolą o tym że sobie nie radzą, że im ciężko. Jedź synku na wydział onkologi dziecięcej i tam powiedz ludziom o swoich kurwa śmiesznych problemach, że masz stare auto ze cię szef wkurwia i ze starą boli głowa. Pierdolę samobójców i pierdolę serdecznie ludzi którzy mówią że trzeba mieć odwagę żeby się kurwa zabić, jebnij 250 paczę ketonalu i po problemie, to jakieś 20-30 pln. nie pozdrawiam
Bierz przykład z cytowanego przez ciebie komentarza i upiększ nam współczesny świat
A tak na poważnie tacy ludzie byli, są i będą i pierdoli ich Twoje zdanie na ich temat
Bierz przykład z cytowanego przez ciebie komentarza i upiększ nam współczesny świat
A tak na poważnie tacy ludzie byli, są i będą i pierdoli ich Twoje zdanie na ich temat
na taką brutalną logikę nie mogę się nie zgodzić. polać mu
Daj mi gnata, zrobię to samo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów