Co jak co ale ciężko się na to patrzy. Chora osoba
Narkomania to choroba… racja.
Co jak co ale ciężko się na to patrzy. Chora osoba
Tak szczerze, to nie mam problemu z patrzeniem na to. Bardziej miałbym problem z przebywaniem takiej...osoby w okolicy, w której żyje moja rodzina.
I problem byłby raczej z rodzaju tych mało empatycznych względem biednego narkomana, którego oczywiście bardzo szkoda i wogole to straszne, że społeczeństwo dopuściło do takiej sytuacji. Niemniej chuj temu w dupe i niech zdycha w bólu albo bez, byle szybciej i nie zmusza mnie do martwienia się, że odjebie mu coś innego i np zaatakuje moja kobitkę.
Tak szczerze, to nie mam problemu z patrzeniem na to. Bardziej miałbym problem z przebywaniem takiej...osoby w okolicy, w której żyje moja rodzina.
I problem byłby raczej z rodzaju tych mało empatycznych względem biednego narkomana, którego oczywiście bardzo szkoda i wogole to straszne, że społeczeństwo dopuściło do takiej sytuacji. Niemniej chuj temu w dupe i niech zdycha w bólu albo bez, byle szybciej i nie zmusza mnie do martwienia się, że odjebie mu coś innego i np zaatakuje moja kobitkę.
Stany oszczane i osrane setkami tysięcy narkomanów. Wpierdol pałą, do aresztu na dwa miesiące. Najgorszy głód przetrzymać w izolatce. A za marudzenie wpierdol pałą. No ale niestety kim jesteśmy żeby bronić ludziom zyć jak zwierzęta?
Stany oszczane i osrane setkami tysięcy narkomanów....
Statystyki mówią, że w Polsce narkomania dotyczy 4.7% populacji. Policzyć ci ile to jest nie setek tysięcy, ale milionów...?
Czymże są te setki tysięcy w USA, gdzie żyje 10 razy więcej ludzi.
Uwielbiam dane z dupy znawców wszystkiego.
Do dyskusji , która się wywiązała warto dodać, że alkohol to też narkotyk, równie ryjący banie i spierdalający życie jak reszta narko syfu.
Jest na sali egzorcysta ?
egzercysta nie jestem ale zalecam leczenie: lamaniem kolem gdzie pacjent przyzna sie ze zostal opetany,
jako ze dusze trzeba oczyscic- wiec zalecam stos, swiety ogien oczysci jego demoniczne nawyki.
To coś ma cipkę. Jak ktoś nigdy nie widział to 13 sekunda, można zatrzymać, zapraszam. I nie ma za co.
dlaczego "to coś" ? jest kobietą to chyba logiczne, że ma cipkę...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów