18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
MrFalken 2020-09-02, 8:35 1
wiem, że po nich żadnego logicznego zachowania nie można się spodziewać, ale jak już pozwalają komuś się podpalić, to mogliby mu dać umrzeć w spokoju. A nie, że go przygaszą z 5% życia, żeby się męczył i zdychał w tym syfie jeszcze kilka dni. Tak jakby mieli jakikolwiek możliwości wyleczenia oparzeń...
Zgłoś
dennissliwa 2020-09-02, 9:16 1
Ale trzeba być zdesperowanym żeby samemu się podpalić, jak dla mnie to jedna z gorszych metod opuszczania tego świata
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-09-02, 10:18
Ale trzeba być debilem żeby się podpalić. Nie lepiej położyć głowa na torach!?
Zgłoś
Halman 2020-09-02, 10:33 4
T3RMINATOR napisał/a:

Ale trzeba być debilem żeby się podpalić. Nie lepiej położyć głowa na torach!?

lepiej ale nie zawsze masz blisko do torów...
Zgłoś
longlong7 2020-09-02, 10:50
kulturalnie poczekali aż zacznie żałować swojej decyzji, chwilka konsternacji czy gasić? dobra gasić
Zgłoś
Silverface 2020-09-02, 14:21
Myślę że jako ścieżka dźwiękowa by pasowało.

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
djkriss69 2020-09-02, 14:32
Najgorsza śmierć
Zgłoś
Przemek18114 2020-09-02, 14:57
longlong7 napisał/a:

kulturalnie poczekali aż zacznie żałować swojej decyzji, chwilka konsternacji czy gasić? dobra gasić

Oni nie gasili, oni podsycali ogień
Zgłoś
chujoza87 2020-09-02, 18:40 1
Ale widać przewagę cywilizacyjna nad Bambolandem. Typ pięknie się pali, nic nie gaśnie, równomiernie - stylowo. Zero dorzucania opon czy innych kurwa śmieci. mocne 4+/5
Zgłoś
abadon 2020-09-03, 0:12
Myślałem, że tym deklem zacznie go napierdalać.
Zgłoś
tomus79 2020-09-04, 22:45
Kamerzysta - pierwsza klasa! Krata piwa
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów