Andrzej Żuromski, znany jako Żurom podpalił się podczas emisji programu „Państwo w Państwie”.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Prowadzący widzę z Sadola -"nikomu nic się niestet... nie stało"
mogłem żyć w niewiedzy..
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
mogłem żyć w niewiedzy..
Baranom nie wmówi się, że było to zrobione na znak protestu.
Cytat:
Sam Żuromski informuje na Facebooku, że chciał zwrócić uwagę "tych wyżej na stołkach" by zajęli się sprawą pomówień w Polsce. - Niech ponad 18 tys. ludzi w internecie, parę milionów przed odbiornikami wie iż łamane są prawa człowieka!! Ludzie są niesłusznie pomawiani,odbierają sobie życie lub toną w długach!! – dodał.
rockface123 napisał/a:
skoro to był raper, to szkoda że się nie spalił
mogłem żyć w niewiedzy..
Szkoda że przy okazji nie podpalił twoich długich kłaków.
Santo subito żuromo banito
Zurom po pracuj nad flow.
Znając realia tego kraju, dojebią mu jakiś mandat za stworzenie zagrożenia pożarowego w studio.
@Up
Podaj przykłady takich realiów lewaku
Podaj przykłady takich realiów lewaku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów