📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na końcu odjebać zgrabnie rączki nad łokciami, żeby nic więcej nie ukradł.
I nogi, bo jeszcze co w zębach zajebie. Kadłubek nigdzie nie spierdoli.
Takie coś powinno być normą, a nawet obowiązkiem obywateli i powinno być uregulowane przez konstytucję. A tak poza tym to bardzo przyjemnie się to ogląda
W Polsce dostaliby wyroki za złe traktowanie złodzieja
jedyne co mi się u ciapatych podoba, to właśnie te samosądy, patrzcie o ile mniej więźniów by było w Polsce, gdyby można było osądzić samemu na ulicy, pedofila, złodzieja czy ki innego burego chuja
W Polsce wsadzanie złodziei do więzień jest bez sensu. Większość złodziej ukradło kilka razy 500 ziko i siedzi. A koszt utrzymania takiego zjeba w więzieniu do 3 tysie miesięcznie z naszych podatków. Ja osobiście zapędzałbym do przymusowej pracy, kamieniołomy i inne cięzkie prace, aby odrobił tyle ile zajebał.
Tomato2652 napisał/a:
W Polsce dostaliby wyroki za złe traktowanie złodzieja
No i bardzo dobrze że by dostali. Albo mamy cywilizowany kraj, gdzie sądy powinny się tym zajmować, albo mamy dzicz jak u arabów gdzie są samosądy. Rozumiem, na pedofilu czy mordercy gdzie wyrok mógłby być za słaby, ale na złodzieju?
fajne stojaki na rowery tam im miasto "montuje", takie specjalne dziury.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów