📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
stul dziąsło
Pyrdyljusz napisał/a:
stul dziąsło
A jak nie to co? Usuniesz konto?
Póki co mój komentarz jest bardziej lubiany niż twoja wrzuta.
W Polszy też się spalił koleś,jakoś mało się o tym w mediach mówiło,nie ogarniam dlaczego ludzie robią takie rzeczy mogliby tylu skurwysynów zajebać np w Polsce i jeszcze dostać za to dożywotni urlop z wyżywieniem i opieką medyczną
Powinni teraz ciapasom zrobić konkurencję w księdze rekordów Guinessa w przebieganiu na odległość po uprzednim podpaleniu się...
Kurwa XXI w. Jak można kręcić filmiki w takiej jakości?
Pamięta może ktoś ten temat na hardzie, gdzie gość też w podobny sposób się podpalił, tylko było znacznie lepsza jakość i dłużej tak sobie "latał"? Jeśli tak prosiłbym o linka, ew. jak znaleźć.
Najlepszy komentarz był: "żywiołak ognia"
Najlepszy komentarz był: "żywiołak ognia"
Nie lepiej spalić tego kto doprowadził do takiej sytuacji?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów