📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chwilka zapomnienia;)
Odruch bezwarunkowy.
kulawiec napisał/a:
Zawsze największy problem mają te ładniejsze, albo chujka jakiegoś znajdą, albo same ciągle. Prawda jest taka, że większość fajniejszych typków wpadnie w popłoch jak zobaczy takie zachowanie, a ci którym się spodoba, będą dla niej chuja warci.
Taka typiara to kłopot gotowy, zbyt tępo wystartujesz to oleje, zbyt sensownie i jeszcze nie daj Bóg zwrócisz uwagę na jej potrzeby chcąc połechtać własną próżność, masz jak w banku przesrane, już można sobie szykować krecią dziurę i przebranie.
Z drugiej strony, różne najebane lochy mają w głowie obraz siebie taki, że wydaje im się, że są co najmniej królowymi balu szkolnego.
Ale my tu tylko zamoczyć a nie kwiaty na ślub wybierać dla niej. I przeważnie wszystkie wcięte są łatwiejsze, przynajmniej z mojego doświadczenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów