Przynajmniej mu się nie nudzi;P
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Daleko na ten stok nie ma. Właściwie mógłby nigdy nart nie zdejmować. No chyba, że mieszka na piętrze to w windzie mały problem.
I ta melodyjka...
nowy trener Justyny
Muzyczka dopasowana idealnie Z dziadka może i pianie, ale filmik pokazuje raczej jak dużo dzieci w dość ładną pogodę na dworze! A później byle gówno i chorzy, albo połamani, bo zahartowania zero. Ale lepiej w domku, przy komputerku, albo w oknie i z dziadka się pośmiać. Ale nie są świadomi, że oni w jego wieku już raczej nawet chodzić nie będą dali rady, a co dopiero kurwa na nartach pozjeżdżać. A dziadek czuje się forever young
dokładnie, jak miałem jakieś 10-14 lat to z wszystkich domów z okolicy jeździliśmy po tego typu górkach na nartach. Teraz minęło ponad 10 lat i wszystkie górki są puste, wszystkie boiska są puste (chyba, że gramy z kumplami albo nasi rodzice). A te zjebane gówniarze ciągle przy kompie zamulają. A na narty to tylko z rodzicami na stok. I to nawet nie na narty, bo narty już dawno niemodne - teraz na deskę.
piwko za muze
dziadek wygrał życie,nie zamula w domu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów