📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"teraz to pół pociągu do remontu...."
I nowy spawacz potrzebny od zaraz.
I nowy spawacz potrzebny od zaraz.
Gość miał zapał do pracy, aż mu się robota w rękach paliła
O widze ze cofasz sie w rozwoju, juz tylko spolgloski jestes wstanie ogarnac, jak widac po nowym awatarze, lub/i wstydzisz sie i myslisz, ze niet sie nie zorientuje ze to ty jak tak napiszesz. Obawiam ze ze to moze nie zadzialac. Lepiej zmien na taki jak sie ludzie cie nazywaja tu, sralman, spamman.
...kazdy umiera w samotnosci...
panowie , jest tu jakich fachowiec , ktory sie wypowie na ten temat ?
zapalenie sie gazów ? jak tak to jakich ?
DariuszKalafior napisał/a:
panowie , jest tu jakich fachowiec , ktory sie wypowie na ten temat ?
Najpewniej wcześniej podgrzewał materiał przed spawaniem palnikiem acetylenowo-tlenowym i nie dokręcił acetylenu, stąd ten czarny dym i kolor płomienia. Mógł też inna mieszanka podgrzewać ale nie u mnie w pracy nie używamy innej więc nie wypowiem się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów