Logiczny napisał/a:
Nie no kurwa, będziemy jak Ty godzić się na wszystko, bezkrytyczni idioci z szacunkiem dla obcego faceta tylko dlatego, że pojechał do Rosji i jeszcze chuj wie czy prawdą jest że tam nocował. Dziś kłamią wszyscy i chuj wie czy on też nie.
Nosz kurrrrwa, kult obcych ludzi, nie skrytykujesz, nie powiesz o odczuciach, bo Ci jakiś typek wpadnie i wypranymi hasłami internetowymi pojedzie bez rzeczowej argumentacji.
Ogarnij się chłopie
Oj nie pierdol. Bardzo mi daleko do dzisiejszej poprawności, przyjętych reguł i zachowań.
Nie mówię tutaj o szacunku do człowieka, tylko o sposobie wyciągania wniosków i o wyrabianiu sobie zdania na jakiś/czyjś temat. Chyba sprawy Ci się pomyliły.
I nie godzę się na wszystko, tylko wolałbym sprawdzić temat u źródła, dokładnie przyjrzeć się sprawie. A nie tak jak Ty znawco, wyciągać wnioski po kilkunastominutowym filmie.
Wielki kurwa mędrzec tego świata się odezwał. Możesz sobie mówić co chcesz, mieć opinie jaką chcesz. Chuj mnie to boli. Ja mam w takim razie wolność do własnej opinii Twoich wypowiedzi
Ogarnij się? Nie będę słuchał się człowieka, który opiera swoje wnioski i odczucia po kilku minutach jakiegoś filmu.