Facet wszystko robi sam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
dgfdfg napisał/a:
dokładnie, najlepsza baba własna graba i tyle w temacie
Jak w końcu zamoczysz, to zmienisz zdanie.
No jest chłop uprzedzony i nie zmienisz tego. Mam kumpla, po 30tce i tak samo, żadnej kobity nie będzie już miał nigdy, kilka nie udanych związkow, puściła go jedna kantem i ma spokój, ma koleżankę co sobie ją rucha od czasu do czasu i jest sam dla siebie panem.
Co drugi sadol tak skończy albo już skończył.
kacper060 napisał/a:
No jest chłop uprzedzony i nie zmienisz tego. Mam kumpla, po 30tce i tak samo, żadnej kobity nie będzie już miał nigdy, kilka nie udanych związkow, puściła go jedna kantem i ma spokój, ma koleżankę co sobie ją rucha od czasu do czasu i jest sam dla siebie panem.
no i git, ale ma pogotowie seksualne i nie jedzie na ręcznym jak ten wyżej.
ej ale wiecie że jak się podniecicie to nie musicie zaraz walić konia jak zwierzęta? że da się kontrolować popęd?
Ze tez pani Jaworowicz nie wezmie sie za jakies powazne sprawy jak np spiewy i tance w studio, tylko przesluChuje starego koniowała.
Niestety co do anegdoty z granatem to cała prawda, kobita może gadać niestworzone historie w czasie "zalotów" ale jak tylko wejdziesz w formalny związek to nagle okazuje się że osoba z którą sie umawiałeś , potem brałeś ślub a na końcu rozwodziłeś, to trzy inne osoby. W obecnych czasach kiedy spasione, zapatrzone w Netflix panie po 30ce mają wymagania co do facetów takie że na luzaku 90% facetów nie ma u niej szans, opcja granatu jest na porządku dziennym bo nie wiadomo w którym momencie się odpali z awanturą. Najczęściej o swoje nierealne oczekiwania. Nie wiadomo co gość przeszedł ale z biegiem lat coraz bardziej rozumiem facetów którzy wyznają podobne poglądy(nie koniecznie pochwalam). Sam o siebie zadbaj a kretynkę do ruchania znajdziesz wszędzie. Jak nie po koleżeńsku to za pieniądze xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów