Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jesteś mądry, bo aby widzieć w tym plusy trzeba być właśnie nniedojebanym. To prymitywna metoda popisywania się i zwracania uwagi. Głośne, smierdzące, wulgarne, kosztowne, tak jak wiesniacki drifty. Rozrywka dla podludzi, nic więcej m
Dupa boli, że napędu na tył nie masz?
A ja tam do dziś nie rozumiem, co jest takiego zajebistego w paleniu kapcia? Służy to dowartościowaniu? Zniszczeniu ogumienia lub silnika? Nawdychaniu się trującego dymu? Weźcie mnie oświećcie, bo ja chyba jestem jakiś niedojebany, że nie widzę w tym żadnych plusów...
Wydaje mi się że wzięło się to stąd, że po wyścigu palono oponę na znak radości ze zwycięstwa. Bo taka opona i tak trafiłaby na śmietnik, więc czemu by jej nie dojarać do o końca. Ot taki sposób okazywania radości.
Mniej pedalski niż jakieś pajacowanie i ustawiane żałosne scenki po strzeleniu gola.
Ale takie palenia gumy dla samego palenia też nie ogarniam. Debilizm w czystej postaci.
A ja tam do dziś nie rozumiem, co jest takiego zajebistego w paleniu kapcia? Służy to dowartościowaniu? Zniszczeniu ogumienia lub silnika? Nawdychaniu się trującego dymu? Weźcie mnie oświećcie, bo ja chyba jestem jakiś niedojebany, że nie widzę w tym żadnych plusów...
To jest taka głupia tradycja z czasów, gdy w Polsce był jeden japoński motocykl na województwo i tylko on potrafił spalić gumę. Robiło to wrażenie na wszelkich zlotach i spotkaniach.
Widać że nie ruchałeś sąsiadki
Cytaty wielkich ludzi
~dokurwiator~
Przecież każdy wie że jak się chce kapora palić to trzeba na każdy litr paliwa dać 100 g cukru (najlepiej cukier puder) .
Wtedy by się mu nie przegrzał silnik :/
Szkoda motoru .
Ja to myślę że zwykły debil. Kolejny klasyk na złom. Kretyn i tyle
Niech niszczy sobie co chce i dlatego będzie kretynem.
Co za ważniak! na pewno zaimponował towarzystwu!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów