Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tylko skończony debil i idiota zatrzymuje się jak jakis frajer mu macha lizakiem z takiego samochodu bez oznakowania ani przynajmniej dyskoteki a jeszcze większy kretyn w ogóle wysiada z auta widząc kmiecia bez munduru...
To się nazywa zdrowy rozsądek i instynkt samozachowawczy. Masz wątpliwości kto cię usiłuje zatrzymać? Jedź dalej i dzwoń na policję.
Nigdy się nie zatrzymuj. Jeśli to policja w nieoznakowanym (hehe nie w takim złomie) to odpalą bomby. Jeśli jedzie za tobą dalej bez sygnału i macha lizakiem to uciekaj. W takim wypadku nawet jeśli to jakiś pies po cywilnemu nic ci nie grozi za ucieczkę.
Ludzie kurwa, myślcie.
Ja rozumiem, że młodzi mogą nie pamiętać ale kiedyś było głośno o kradzieżach aut właśnie taką metodą, że frajer sobie machał lizakiem a potem wyskakiwało kilku karków.
Po raz kolejny udowadniasz, że jesteś debilem komentując akcję wyreżyserowaną
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów