"Pewien starszy pan nie dość, że wymusił pierwszeństwo włączając się do ruchu, wystawił lizak i kazał zjechać na pobocze bardzo ruchliwej drogi. Ze względu na pośpiech do pracy, na policję nie dzwoniłem, chociaż później trochę żałowałem"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Tylko skończony debil i idiota zatrzymuje się jak jakis frajer mu macha lizakiem z takiego samochodu bez oznakowania ani przynajmniej dyskoteki a jeszcze większy kretyn w ogóle wysiada z auta widząc kmiecia bez munduru...
To się nazywa zdrowy rozsądek i instynkt samozachowawczy. Masz wątpliwości kto cię usiłuje zatrzymać? Jedź dalej i dzwoń na policję.
Nigdy się nie zatrzymuj. Jeśli to policja w nieoznakowanym (hehe nie w takim złomie) to odpalą bomby. Jeśli jedzie za tobą dalej bez sygnału i macha lizakiem to uciekaj. W takim wypadku nawet jeśli to jakiś pies po cywilnemu nic ci nie grozi za ucieczkę.
Ludzie kurwa, myślcie.
Ja rozumiem, że młodzi mogą nie pamiętać ale kiedyś było głośno o kradzieżach aut właśnie taką metodą, że frajer sobie machał lizakiem a potem wyskakiwało kilku karków.
To się nazywa zdrowy rozsądek i instynkt samozachowawczy. Masz wątpliwości kto cię usiłuje zatrzymać? Jedź dalej i dzwoń na policję.
Nigdy się nie zatrzymuj. Jeśli to policja w nieoznakowanym (hehe nie w takim złomie) to odpalą bomby. Jeśli jedzie za tobą dalej bez sygnału i macha lizakiem to uciekaj. W takim wypadku nawet jeśli to jakiś pies po cywilnemu nic ci nie grozi za ucieczkę.
Ludzie kurwa, myślcie.
Ja rozumiem, że młodzi mogą nie pamiętać ale kiedyś było głośno o kradzieżach aut właśnie taką metodą, że frajer sobie machał lizakiem a potem wyskakiwało kilku karków.
Sosna84 napisał/a:
Jakiś emerytowany milicjant albo były ormowiec.
Albo stary cieć co dorabia sobie przy budowie drogi kierując ruchem i ma lizaka.
Nie dostał się do Policji, nie dostał się do Straży Wiejskiej. Za to dostał lizaka i sam się mianował strażnikiem teksasu.
@~Velture
Co pierniczysz że bez munduru?? Wyklętaka nie widzisz na koszulce?
Co pierniczysz że bez munduru?? Wyklętaka nie widzisz na koszulce?
A czy to czasem nie podchodzi pod podszywanie się pod funkcjonariusza?
Takiego lizaka byle dureń może sobie zakupić,a także koguta i inne te śmieszne gadżety. Gdybym widział, że jest sam to zatrzymał bym się tylko po to by mu w pysk zajebać. Stary cap
Velture napisał/a:
Tylko skończony debil i idiota zatrzymuje się jak jakis frajer mu macha lizakiem z takiego samochodu bez oznakowania ani przynajmniej dyskoteki a jeszcze większy kretyn w ogóle wysiada z auta widząc kmiecia bez munduru...
Ja bym się zatrzymał tylko po to, żeby go jebnąć w czoło między oczy batonem.
Odechciało by się pajacowi bawić w policjanta.
Ty sie chłopie lecz na nogi bo na bańkę już za późno. I jeszcze to tłumaczenie, że światła są.
Mnie kiedyś jeden taki machał lizakiem. Ja pomachałem mu środkowym palcem.
Dobra nawet jak mnie gliniarze na pobocze prosili to spierdoliłem przed nimi w boczną do lasu bałem się ,że będzie jak w filmie Wegi no wiecie porwanie dla okupu coś w ten deseń ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów