I jego nowy ekran.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ha! ostatnio o tym pisałem w kontekście nowego samochodu tesli. Na to wygląda że ktoś podłapał temat i dał link do tego gówna brawo!
zdaje się, że sony już dawno pokazywał takie cuda.... i o dziwo nikogo nie pozywa
damian12091988 i co mnie to obchodzi? swoje gorzkie żale to do kościoła.
Niezłe osiągnięcie, tylko nasuwa się jedno pytanie: NA CHUJ TO KOMU?
Polski rząd już pewnie złożył zamówienie po sztuce na kazdego polityka.
nowe??? to już ma z 2 lata, nie no może rok, nie pamietam teraz dokładnie, ale to było zaprezentowane na jakiś targach, ludzie nie szukajcie starych neews'ów, tylko weźcie zasubskrybujcie sobie jakies fajne kanały na yt zwiazane z daną tematyka to bedziecie na bieżąco
Pomyślcie o czymś takim na koszulce Wyświetlasz co chcesz, np. swój ulubiony teledysk, cokolwiek. Będzie hicior, jak jeszcze bateria potrzyma parę godzin chociaż.
I tak Apple to opatentuje i pozwie Samsunga o kradzież. I Amerykanie będą dalej myśleć, że Apple jest takie innowacyjne i amerykańskie.
Artur, posyp kreche i daj telefon.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów