Brezowice,Kosowo.
Brezowice,Kosowo.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skurwysyny jebane brudasy. zero poszanowania dla innej osoby. jak dla mnie mogliby sie we 2rozjebac na tych sankach i by mnie to nie ruszylo, a nawet bym sie cieszyl ale jak sobie pomysle ze dziewczynie mogli przy takim czyms zlamac kregoslup albo glowe rozlupac to az kurwa noz sie w kieszeni otwiera.
Debilu skończony jeden z drugim, co się dziwić że w tym kraju jest jak jest kiedy macie tak ogromny problem z logicznym rozumowaniem?
To jest górka/stok jak zwał tak zwał. Ludzie udali się tam w celu ZJAZDU na sankach/nartach/desce i robią to, po co tam poszli. Jeśli ktoś stoi jak święta krowa na pastwisku i NIE OGARNIA co się dzieje wokół niego, nie kontroluje sytuacji, TO JEST SAM SOBIE WINIEN tego, że ktoś się w niego wpierdolił.
To tak jakbyś zatrzymał się na środku autostrady i miał pretensje że ktoś ci wjechał w dupe, już rozumiesz czy potrzebujesz jeszcze kilku przykładów?
mam dla ciebie złą wiadomość...
stowarzyszenieracja.pl/czy-kosowo-jest-panstwem-spor-o-niepodleglosc-republiki/
Ucz się synu! To takie same prawowite państwo jak Doniecka RL i Ługańska RL. A więc zdania są podzielone. Ukradziona ziemia Serbom przez muzłumanów dla mnie nie jest państwem!
Ucz się synu! To takie same prawowite państwo jak Doniecka RL i Ługańska RL. A więc zdania są podzielone. Ukradziona ziemia Serbom przez muzłumanów dla mnie nie jest państwem!
Twoja opinia co jest państwem a co nie jest tyle samo warta, co opinia mieszkańców donbabwe i ługandy w mięsnych szturmach 😏
Twoja opinia co jest państwem a co nie jest tyle samo warta, co opinia mieszkańców donbabwe i ługandy w mięsnych szturmach 😏
Tępy chuj! Jakbyś wiedział w jakich okolicznościach powstało to pseudo państwo to może byś coś zrozumiał, ale jak się ma IQ równe numerowi buta to niestety jest jak jest pyskaczu internetowy.
Debilu skończony jeden z drugim, co się dziwić że w tym kraju jest jak jest kiedy macie tak ogromny problem z logicznym rozumowaniem?
To jest górka/stok jak zwał tak zwał. Ludzie udali się tam w celu ZJAZDU na sankach/nartach/desce i robią to, po co tam poszli. Jeśli ktoś stoi jak święta krowa na pastwisku i NIE OGARNIA co się dzieje wokół niego, nie kontroluje sytuacji, TO JEST SAM SOBIE WINIEN tego, że ktoś się w niego wpierdolił.
To tak jakbyś zatrzymał się na środku autostrady i miał pretensje że ktoś ci wjechał w dupe, już rozumiesz czy potrzebujesz jeszcze kilku przykładów?
jak widzisz zjebany lbie ze wszedzie do okola stoja ludzie, rodziny z dziecmi to sie nie rozpedzasz do 100km na godzine majac swiadomosc ze mozesz sie w kogos wpierdolic. zdaj sobie sprawe z tego idioto ze nie tylko ty tam jestes ale tez inni ludzie i takim lekkomyslnym zachowaniem narazasz innych. i do czego ty porownujesz tluku jebany sytuacje jak na autostradzie jest ciagly ruch a tu widzisz ze 90% ludzi stoji w miejscu. w dodatku do tego, wybral takie miejsce gdzie bylo ich najwiecej , jakby odszedl chociaz troche dalej to moze by sie nie wjebal w nikogo, ale nie. jebany terorysta musi po swojemu. hatfu na ciebie psie jak nie rozumiesz takich prostych rzeczy to bym cie zajebal jakbys cos takiego zrobil na moich oczach.
Tępy chuj! Jakbyś wiedział w jakich okolicznościach powstało to pseudo państwo
Tak, tak wiem. W bombas wam bombili XD
Każdy zjeb który tak stoi i to jeszcze odwrócony zabiera frajdę tym którzy chcą się bawić ,tym którzy po to tam przyszli.
Kazdy zjeb który tak stoi niech stanie na środku autostrady,przecież to to samo. Krowy stoją na pastwisku.
jak widzisz zjebany lbie ze wszedzie do okola stoja ludzie, rodziny z dziecmi to sie nie rozpedzasz do 100km na godzine majac swiadomosc ze mozesz sie w kogos wpierdolic. zdaj sobie sprawe z tego idioto ze nie tylko ty tam jestes ale tez inni ludzie i takim lekkomyslnym zachowaniem narazasz innych. i do czego ty porownujesz tluku jebany sytuacje jak na autostradzie jest ciagly ruch a tu widzisz ze 90% ludzi stoji w miejscu. w dodatku do tego, wybral takie miejsce gdzie bylo ich najwiecej , jakby odszedl chociaz troche dalej to moze by sie nie wjebal w nikogo, ale nie. jebany terorysta musi po swojemu. hatfu na ciebie psie jak nie rozumiesz takich prostych rzeczy to bym cie zajebal jakbys cos takiego zrobil na moich oczach.
jesteś skończonym kretynem z iq na poziomie psa i ty masz czelność jeszcze się pluć w necie? Jak na basenie ze zjeżdzalnia i ktoś wpierdoli się komuś na łeb to czyja jest wina? Zasada jest prosta, jesteś na stoku to spierdalasz po zjeździe a nie stoisz jak kołek na środku i nawet z tym nie handluj baranie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów