Brezowice,Kosowo.
Brezowice,Kosowo.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jesteś skończonym kretynem z iq na poziomie psa i ty masz czelność jeszcze się pluć w necie? Jak na basenie ze zjeżdzalnia i ktoś wpierdoli się komuś na łeb to czyja jest wina? Zasada jest prosta, jesteś na stoku to spierdalasz po zjeździe a nie stoisz jak kołek na środku i nawet z tym nie handluj baranie
Daj mu spokój, to nie jego wina, chłop zlizuje lewicową propagandę z pięty murzyna. Jakby mu córke tyrali to nie wbiłby sie w nich, tylko grzecznie poczekal aż skończą i pójdą bo przecież już w niej byli.
Ucz się synu! To takie same prawowite państwo jak Doniecka RL i Ługańska RL. A więc zdania są podzielone. Ukradziona ziemia Serbom przez muzłumanów dla mnie nie jest państwem!
Jak Donbas i Krym są ukraińskie tak Kosowo jest serbskie . Żadnej wojny nie wygrali tylko wuje Sam się za nimi wstawił.
Debilu skończony jeden z drugim, co się dziwić że w tym kraju jest jak jest kiedy macie tak ogromny problem z logicznym rozumowaniem?
To jest górka/stok jak zwał tak zwał. Ludzie udali się tam w celu ZJAZDU na sankach/nartach/desce i robią to, po co tam poszli. Jeśli ktoś stoi jak święta krowa na pastwisku i NIE OGARNIA co się dzieje wokół niego, nie kontroluje sytuacji, TO JEST SAM SOBIE WINIEN tego, że ktoś się w niego wpierdolił.
To tak jakbyś zatrzymał się na środku autostrady i miał pretensje że ktoś ci wjechał w dupe, już rozumiesz czy potrzebujesz jeszcze kilku przykładów?
Weź kurwa usuń konto bo nawet na standardy tego portalu udało Ci się zaniżyć poprzeczkę.
co za kurwa idioci
Man mieszane uczucia, bo nie wiem, kogo miałeś a myśli. Zjeżdżających, czy stojących. Niby robią to, po co tam są i zjeżdżają, ale jednak mam jakiś szacunek do życia ludzkiego. Na obronę zjeżdżających powiem, że widać, że próbowali hamować, ale ich wybiło. I pamiętam, jak za dzieciaka zjeżdżałem z górek, gdzie był mega tłok. Tylko tam ludzie albo wchodzili bokami, albo sp...li. I nikt nie stał, jak krowa na środku.
co za kurwa idioci
zgadzam sie
co za idioci co stoją na stoku do zjeżdżania
masakra
panienki nóżka szybko sie nie zagoi ;D
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów