Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:11
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NapalonaFrytka 2024-12-29, 22:49 2
burn1878 napisał/a:

jesteś skończonym kretynem z iq na poziomie psa i ty masz czelność jeszcze się pluć w necie? Jak na basenie ze zjeżdzalnia i ktoś wpierdoli się komuś na łeb to czyja jest wina? Zasada jest prosta, jesteś na stoku to spierdalasz po zjeździe a nie stoisz jak kołek na środku i nawet z tym nie handluj baranie

Daj mu spokój, to nie jego wina, chłop zlizuje lewicową propagandę z pięty murzyna. Jakby mu córke tyrali to nie wbiłby sie w nich, tylko grzecznie poczekal aż skończą i pójdą bo przecież już w niej byli.
Zgłoś
tomnbb 2024-12-29, 23:18 1
arnoldgolonka napisał/a:

Ucz się synu! To takie same prawowite państwo jak Doniecka RL i Ługańska RL. A więc zdania są podzielone. Ukradziona ziemia Serbom przez muzłumanów dla mnie nie jest państwem!

Jak Donbas i Krym są ukraińskie tak Kosowo jest serbskie . Żadnej wojny nie wygrali tylko wuje Sam się za nimi wstawił.
Zgłoś
daro7557 2024-12-29, 23:22 2
Kosovo je Srbija
Zgłoś
pawel5678jjk 2024-12-29, 23:51
A na chuja stoją te dzikusy na górce jeszcze tyłem do zbocza zboczeni
Zgłoś
chada 2024-12-30, 0:41 2
Świetnie sie w nich wpierdolili ale mogli celować w grupkę Za stanie na środku to powinni ich autami rozjeżdżać odrazu, najlepiej jakimiś suvami
Zgłoś
Virsitaris 2024-12-30, 7:34
burn1878 napisał/a:

Debilu skończony jeden z drugim, co się dziwić że w tym kraju jest jak jest kiedy macie tak ogromny problem z logicznym rozumowaniem?
To jest górka/stok jak zwał tak zwał. Ludzie udali się tam w celu ZJAZDU na sankach/nartach/desce i robią to, po co tam poszli. Jeśli ktoś stoi jak święta krowa na pastwisku i NIE OGARNIA co się dzieje wokół niego, nie kontroluje sytuacji, TO JEST SAM SOBIE WINIEN tego, że ktoś się w niego wpierdolił.
To tak jakbyś zatrzymał się na środku autostrady i miał pretensje że ktoś ci wjechał w dupe, już rozumiesz czy potrzebujesz jeszcze kilku przykładów?

Weź kurwa usuń konto bo nawet na standardy tego portalu udało Ci się zaniżyć poprzeczkę.
Zgłoś
WolvX 2024-12-30, 9:53
pawelns1 napisał/a:

co za kurwa idioci

Man mieszane uczucia, bo nie wiem, kogo miałeś a myśli. Zjeżdżających, czy stojących. Niby robią to, po co tam są i zjeżdżają, ale jednak mam jakiś szacunek do życia ludzkiego. Na obronę zjeżdżających powiem, że widać, że próbowali hamować, ale ich wybiło. I pamiętam, jak za dzieciaka zjeżdżałem z górek, gdzie był mega tłok. Tylko tam ludzie albo wchodzili bokami, albo sp...li. I nikt nie stał, jak krowa na środku.
Zgłoś
Karboksylator 2024-12-31, 14:53 1
ależ bym sobie na worku ze słomą zjechał z takiej górki...
Zgłoś
grzehuu 2024-12-31, 18:34 1
pawelns1 napisał/a:

co za kurwa idioci

zgadzam sie
co za idioci co stoją na stoku do zjeżdżania
masakra
panienki nóżka szybko sie nie zagoi ;D
Zgłoś
Megatrans666 2025-01-01, 1:31
Sam ze sobą się zakładałem w kogo przypierdolą
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem