Wskutek czego Jorge Torres Jr. się udusił, Sarah zaś dostała dożywocie. Floryda
Wskutek czego Jorge Torres Jr. się udusił, Sarah zaś dostała dożywocie. Floryda
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Abstrahując od oczywistego "i can't breathe", to mister Jorge musiał być konkretnie poćpany (może ona wcześniej go porobiła?) żeby dać się zamknąć w walizce, a potem nie umieć/nie mieć siły się z niej wydostać będąc przytomnym (pewnie był skrępowany, ale to też niełatwa sprawa dla takiej baby). Parafrazując klasyka: "Myślicie, że to taka prosta sprawa, złapać na chacie silnego, zwinnego murzyna, związać go i zapakować do walizki? No jasne, że nie, dlatego wzięła tylko takiego, którego wcześniej odurzyła, bo inaczej nie miała by pożytku z walizki". No chyba, że sam już leżał porobiony
Jak jesteś taki cwany i myślisz że łatwo wydostaniesz się z dobrze zamkniętej plastikowej walizki , to weź poproś siostrę albo starą, aby zamknęła cię w takiej skrzynce i wyniosła pod kubły w dniu wywozu śmieci. Nie zapomnij zamontować kamerki na miejsce załadunku oraz weź ze sobą telefon i zrób live'a na sadola
Jak jesteś taki cwany i myślisz że łatwo wydostaniesz się z dobrze zamkniętej plastikowej walizki , to weź poproś siostrę albo starą, aby zamknęła cię w takiej skrzynce i wyniosła pod kubły w dniu wywozu śmieci. Nie zapomnij zamontować kamerki na miejsce załadunku oraz weź ze sobą telefon i zrób live'a na sadola
Słowa klucze: "dać się zamknąć w walizce". Serio myślisz, że ona go tam trzeźwego zamknęła? Albo może poprosiła grzecznie, żeby wlazł i skulił się w pozycji embrionalnej? Sama? Weź jeszcze raz przeczytaj ten mój koment. Zdrówka.
Słowa klucze: "dać się zamknąć w walizce". Serio myślisz, że ona go tam trzeźwego zamknęła? Albo może poprosiła grzecznie, żeby wlazł i skulił się w pozycji embrionalnej? Sama? Weź jeszcze raz przeczytaj ten mój koment. Zdrówka.
Ogólnie to sprawa była już omawiana na kilku polskojęzycznych i zagranicznych kanałach zajmujących się tematyką kryminalną.
George wszedł do walizki i dał się w niej zamknąć za namową Sarah podczas wspólnego picia wina na spółkę. Nie był to pierwszy raz gdy murzynek znalazł się w takiej sytuacji. Para już wcześniej robili tak by nastraszyć gości. Możliwe że była to inna walizka i przekonała go żeby sprawdzić czy jest wygodnie.
Mężczyzna po zamknięciu go w środku podejmował próby wydostania się na zewnątrz, nawet udało mu się otworzyć kawałek zamka i wydostać dłoń, nie było to łatwe, gdyż prawdopodobnie został przewrócony na inną stronę niż leżał pierwotnie. Kobieta widząc zaistniałą sytuację, postanowiła za pomocą kija bejsbolowego oraz ciężaru swojego ciała zmusić George'a do pozostania w zamknięciu. Podczas dochodzenia wykazano że zapięcie zamka było w miejscu w którym George nie mógłby sięgnąć ręką, co wskazywało na udział Sarah w zbrodni. Przypominam, że pierwotnie scena rozgrywała się w sypialni, natomiast kolejne nagranie z telefonu widzimy jak torba leży w salonie na dole, co uświadcza nas w przekonaniu że kobieta pomogła w wyprowadzce delikwenta. Zapewne było to związane z jękami i prośbami o wydostanie się na zewnątrz. Toksykologia nie wykazała substancji psychoaktywnych innych niż alkohol, który nie był pity z znacznych ilościach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów