Wskutek czego Jorge Torres Jr. się udusił, Sarah zaś dostała dożywocie. Floryda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:27
🔥
Gimbus w autobusie
- teraz popularne
Wskutek czego Jorge Torres Jr. się udusił, Sarah zaś dostała dożywocie. Floryda
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zabiła czarnucha a nie człowieka. Uniewinnić.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Nic się nie stało a poza tym Floyd będzie miał z kim pogadać o duszeniu
Abstrahując od oczywistego "i can't breathe", to mister Jorge musiał być konkretnie poćpany (może ona wcześniej go porobiła?) żeby dać się zamknąć w walizce, a potem nie umieć/nie mieć siły się z niej wydostać będąc przytomnym (pewnie był skrępowany, ale to też niełatwa sprawa dla takiej baby). Parafrazując klasyka: "Myślicie, że to taka prosta sprawa, złapać na chacie silnego, zwinnego murzyna, związać go i zapakować do walizki? No jasne, że nie, dlatego wzięła tylko takiego, którego wcześniej odurzyła, bo inaczej nie miała by pożytku z walizki". No chyba, że sam już leżał porobiony
I can't breathe - I can't believe, Sarah - sour... AI miało wyjebane tworząc te napisy
A jebać patole.
Powinna dostać nagrodę a nie karę.
Dostojny napisał/a:
Skazali ją bo przejrzała na oczy
Pan Trump po objęciu stanowiska powinien ją uniewinnić.
tobie sie chyba republikanie pomylili z ,,demokratami''
Kurde tylko klapki po nim zostały.
A ta wariatka nagrywała jak umierał, dobre.
Jeszcze się materiał w sądzie przydał.
A ta wariatka nagrywała jak umierał, dobre.
Jeszcze się materiał w sądzie przydał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów