Stoi ciele po ciemku na środku drogi i poluje na niewinnie przejeżdżające auta.
Nie było bo moje. Moje auto, moje nagranie, mój montaż. I mój pierwszy post na sadolu.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
d................6
2015-10-08, 20:44
za to Polskie, prawdziwe "k🤬a" - piwo
Prawidłowa reakcja, szkoda auta...
l................i
2015-10-08, 20:58
Kiedyś byłam zakochana w niebieskim egzemplarzu 350Z. Mam nadzieje, że to nie ten
vati
2015-10-08, 21:16
ladyKiki
Może jestem daltonistą ale na końcu pokazane są uszkodzenia tego 350z, które jest... białe...
Poprawiłem Ci humor ?
l................i
2015-10-08, 21:18
Przepraszam.. nie obejrzałam do końca. Ale wstyd! Za dużo sfermentowanych winogron
Mogło być gorzej. Ciesz się, że Ci całego auta nie rozj🤬a.
Taka sarenka to tam c🤬j, łażą czasami takie dwumetrowe sk🤬ysyny z rogami, dobrze, że takiego nie trafiłeś.
J................B
2015-10-08, 21:34
zle to by było jakby z lasu słoń ci wyszedł lub zebra
vati
2015-10-08, 21:57
ladyKiki
W ramach przeprosin. Jako, że jesteśmy na Sadistic-u, musisz nam pokazać cycki. Rules i rules
Pozdrawiam i czekamy !
l................i
2015-10-08, 22:14
Hmm.. rozważam to od jakiegoś czasu ale na razie nic nie obiecuje
Jakieś takie wybiedniałe chucherko że nawet zderzaka nie rozpieprzyło.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
d................e
2015-10-08, 22:36
Dobrze, że nie złapałeś pobocza, bo to mogły być ostatnie klatki z twojego życia.
Jak widzę że ktoś omija j🤬ą sarnę, która gówno zrobi, to aż się gotuje.
Czasami lepiej jebnąć te scierwo niż wylądować na dachu w rowie / na drzewie, no chyba że trafimy na jelenia / łosia to inna sprawa - sp🤬alać jak się da (chyba że ktoś chce pasażera na tylnej kanapie).
Ale za komentarz piwko !
paradox- napisał/a:
Jak widzę że ktoś omija j🤬ą sarnę, która gówno zrobi, to aż się gotuje.
Czasami lepiej jebnąć te scierwo niż wylądować na dachu w rowie / na drzewie, no chyba że trafimy na jelenia / łosia to inna sprawa - sp🤬alać jak się da (chyba że ktoś chce pasażera na tylnej kanapie).
Ale za komentarz piwko !
Wątpię, czy miał czas rozpoznać gatunek i ocenić jego gabaryty.