Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiem ,że nie sarna ale tez mozna popatrzec
fake. skoczyły 3 a na dole tylko jedna/jeden leżał
W Polsce kilka/kilkanaście tysięcy osób fotografuje/filmuje pociągi - często od dziecka, wielu z nich później zostaje maszynistami, dyżurnymi ruchu itd. Nie ma nic lepszego, niż wieloletnia pasja wcielana później w życie. Poza tym masa imprez okolicznościowych, pociągi specjalne. Żywy ruch, choć na zachodzie jeszcze bardziej rozpowszechniony. Powyżej ET41 - dwuczłonowa lokomotywa towarowa z zakładów HCP w Poznaniu W internecie funkcjonuje wiele galerii tematycznych, gdzie codziennie pojawiają się setki zdjęć.
Co roku do Wolsztyna na paradę parowozów wpada 20 tysięcy osób
Z jakim uśmieszkiem można czytać wszelkie komentarze o "nienormalnych znawcach kolei".
To jakieś zboczenie, może to się leczy ?
synmackazklanu,
to "zboczenie" to się nazywa pasja,
jedni się jarają samolotami, inni grzebią w silniku swojego samochodu, a jeszcze inni kolekcjonują znaczki pocztowe, z kolei moją pasją od dzieciaka jest kolej.
Każdy ma swoje hobby, które na swój sposób realizuje, no ale oczywiście pierdolone gimbusy muszą hejtować wszystko co nie jest teraz "mejnstrimowe"...
maszynista też kutas jakby chciał to dał by sygnał i sarna by pospierdalała . . . .
Pewnie spał najebany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów