Właściciel tej instalacji jeszcze nie ocenił jej wartości.Myślę, że opiewa na dwie bańki sokojnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Właściciel tej instalacji jeszcze nie ocenił jej wartości.Myślę, że opiewa na dwie bańki sokojnie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z chaty pewnie wali cebulą i brudem.
Od razu widać, że odbiera tylko sygnał radyjka ojca belzebuba i tvpis.
Lemingoza pislamska. Straszna choroba:(
AleDlaczego napisał/a:
Z chaty pewnie wali cebulą i brudem.
Wtedy by pisało "Oświęcim", "Brzezinka", "Jedwabne".
Abraxus napisał/a:
Od razu widać, że odbiera tylko sygnał radyjka ojca belzebuba i tvpis.
Na szczęście nikt nie ma obowiązku słuchania samej michnikowszczyny.
Ps. Podobno autentycznie chorzy, często swoją chorobę usiłują wmówić innym.
Cytat:
Wtedy by pisało "Oświęcim", "Brzezinka", "Jedwabne".
Wtedy by pisało "Gender", "Refugese welkome", "LBGT" i powiewała teczowa flaga a obok powbijano by wibratory.
Swoją droga rozumiem tez oburzenie forumowego lewactwa wszak na pierwszym miejscu jest Katyń, dzieło ich ideologicznych krewnych.
poligon6 napisał/a:
Swoją droga rozumiem tez oburzenie forumowego lewactwa wszak na pierwszym miejscu jest Katyń, dzieło ich ideologicznych krewnych.
Zgadzam się z tobą.
Nie rozumiem tylko czemu PIS otacza kultem ludobójstwo w Katyniu skoro to zrobili ich lewi ziomkowie.
Nie wymagajmy jednak od tej partii racjonalnych zachowań. Przecież to jest zbieranina komuchów, ubeków i wszelkiej maści oślizgłych glizd.
Krewniakami PiS jest Franco, Salazar, Pinochet, Stalin i im pokrewne dusze to ziomki lewactwa, w Europarlamencie jest ich troche i wszedzie na flagach maja sierp i młot.
A ja wam powiem, że jebie mnie to równo. Mniej mi to przeszkadza niż jak niektórzy mają przed domami powywieszane flagi unii europejskiej cały rok a polskiej nigdy.
Powiem nawet więcej. Całkiem fajnie to wykonali bo aby tak drzewo uformować, żeby było tak gęste na górze, to jednak wymaga wielu lat i starannego planowania.
Doceniam to jako osoba która co roku musi się jebać z żywopłotem, krzakami, trawnikami i przycinaniem tych jebanych drzewek w kształcie kulki aby dalej miały kształt kulki.
Powiem nawet więcej. Całkiem fajnie to wykonali bo aby tak drzewo uformować, żeby było tak gęste na górze, to jednak wymaga wielu lat i starannego planowania.
Doceniam to jako osoba która co roku musi się jebać z żywopłotem, krzakami, trawnikami i przycinaniem tych jebanych drzewek w kształcie kulki aby dalej miały kształt kulki.
poligon6 napisał/a:
Wtedy by pisało "Gender", "Refugese welkome", "LBGT" i powiewała teczowa flaga a obok powbijano by wibratory.
No nie do końca. Dzieci i wnuki bolszewickich hazarów dzielą się na dwie frakcje.
1. Judeokonserwatywną, oni własnie dają wyżej wspomnianą cebulą, brudem może też ale cebula i czosnek przoduje. Tyle że tych jest mało, większość od dawna siedzi w Izraelu, Rosji i USA.
2. Lewica laicka (dawni chrzczeni scyzorykiem stalinowcy i ich miot), wspomniana przez ciebie. Wyzuci z własnej wiary modlą się do wszystkiego, co wysrają marksiści z UE. W przeciwieństwie do starszych braci, już cebulą i czosnkiem nie dają. Co śmieszne zarzucają zapach cebuli ...Polakom. Natomiast walą brudem i gównem po całości.
*są jeszcze hybrydy, np. taki Szechter stalinowiec, zapiera się że żydem nie jest, mimo żydowskich przodków, jednocześnie otrzymując i przyjmując , nagrodę "Jew of the year"w 1991 w NY. W mózgu ma szlam spływający z obu grup. Czym on jednak wali ...to aż strach się bać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów